2777
2789
عنوان

كنكور ٩٨

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تربیت معلم روزانه بودی یعنی؟

من ارشد روزانه خوندم کارشناسی شبانه. موندم الان رشته های پزشکی ک فقط روزانه دارن میتونم شرکت کنم یا نه؟

ی دوستی هم بود اینجا میگفت ی جایی ی مطلبی خونده ک کسانی ک یبار تا لیسانس حداقل خوندن دیگه نمیتونن توو رشته های تاپ تجربی مثل پزشکی و دندان و دارو شرکت کنن نمیدونم چقدر حقیقت داره

شما راجه ب این مسایل تحقیق کردین؟

تربیت معلم روزانه بودی یعنی؟ من ارشد روزانه خوندم کارشناسی شبانه. موندم الان رشته های پزشکی ک فقط ر ...

تربيت معلم كلا روزانه هست. تا اونجا كه من اطلاع دارم اين قانون بعد شكايت يكي لغو شده چون يكي از دوستام كه مثه من هست وضعيتش الان داره دندونپزشكي ميخونه و مشكلي نداره. البته اگه بخوايم دوباره كارشناسي قبول شيم بايد هزينه بديم اما دكتراي حرفه اي فك نكنم

خب برنامت چیه؟ شمام مثل من ریاضی خوندی فک میکنی شدنیه؟ 

من شروع كردم به خوندن. به طور متوسط ٧ ساعت ميخونم. البته واسه دندون بايد خيلي بيشتر بخونم. بايد تلاااااش كنيم هيچ كاري نشد نداره اگه واقعا واسش تلاش كني. الانم ميخوام شروع كنم به خوندن

من شروع كردم به خوندن. به طور متوسط ٧ ساعت ميخونم. البته واسه دندون بايد خيلي بيشتر بخونم. بايد تلاا ...

من تلاشم خیلی خوبه اگه اراده کنم البته نوزاد هم دارم 

اما بین اینکه برا phd رشته خودم بخونم یا تجربی کنکور بدم مرددم

اون زمان ما رشته ای مثل عمران شاخ بود اما تا فارغ التحصیل شدیم اوضاع کار بهم ریخت میترسم دوباره اینهمه تلاش کنم تا بخوام برسم ب مرحله کار کردن شرایط کاری این رشته ها هم بهم بریزه البته شما سنت بهتره من ۲۸ سالمه

خودت میخونی یا کلاس میری؟ آخه مطالب درسی مثل زیست کاملا جدیده

من خودم ميخونم. زيست رو اولين بار هست ميخونم اما نامفهوم نيست فقط به تكرار زياد نياز داره كه يادت بمونه، هر بار كه ميخوني نكته جديدي رو متوجه ميشي كه قبلا بهش دقت نكردي

من تلاشم خیلی خوبه اگه اراده کنم البته نوزاد هم دارم  اما بین اینکه برا phd رشته خودم بخونم یا ...

عمران رشته خيلي خوبيه بازار كارش هم واقعا بد نيست. بازم هر طور كه بيشتر احساس رضايت ميكني ولي اگه صرفا بخاطر بازار كار هست كه خيلي از مهندساي عمران با ليسانس هم خوب كار ميكنن

من شروع كردم به خوندن. به طور متوسط ٧ ساعت ميخونم. البته واسه دندون بايد خيلي بيشتر بخونم. بايد تلاا ...

الان 7 ساعت زیاد بعد عید ک مقطع مهمیه کم میاریا 

اصلا نگران نباش که . نمیرسی و اینا مطمئن باش وقت زود اگه هرروز بخونی 

ولی تجربه بهم گفته ک اونایی که. از تابستون شروع میکنن خیلیاشون بعد عید نمیخونن درصورتی که. مهم ترین مقطع همون 3 ماه بعد عید