2777
2789
عنوان

كنكور ٩٨

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 96 پست
ببین من که میگم اصلا اوناییکه خط زده نشه تو بنویس بالاخره جایی که قبول شی برات میزنه دیگه من مطمینم ...

توانایی مالی نداری برای پردیس یا مازاد ؟چون پردیس ها میشی ولی ترم 13 میلیون هزینه داره ومازادها کمتره  کدوم شهرستانی خودت؟

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
ببین من که میگم اصلا اوناییکه خط زده نشه تو بنویس بالاخره جایی که قبول شی برات میزنه دیگه من مطمینم ...

ممنون با اون رتبه هایی ک گفتم باز امید وار شدم 

اصلا لیست خودمو مینویسم هرچی بادا باد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازته دل برات دعا میکنم ان شا الله پزشکی قبول شی 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
ن بابا من 1300 هسام رفتم 4 تا مشاور حتی دیروز رفتم تهران گفتن احتمال قبولیت خیلی کمه برای روزانه&nbs ...

نه دوست من سال 95 با 1700 یاسوج پزشکی قبول شد

امسال که میگن رتبه واقعی 84 درصد رتبه الانه

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
خواهش بانو گلی😙😙 انشاالله تااخرش ب راحتی بخونی و قبول شی  تمام نلاشتو بکن از همی الان شر ...

مرسی مهربونم😍😍❤❤

اشتباه گفته عزیزم شما روزانه پزشکی شهر های کوچیک و متوسط رو بزن

پردیس و آزاد هم 100 درصد میاری گلم

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
😍😍😍وای خدا یعنی میشه بشه

عزیزم من شماره یه مشاور خوب رو بهت میدم توی خصوصی از اون حتما بپرس استان فارسه

حتما😙😙

عزيزم رتبه ت خوبه واقعا به نظر منم قبول ميشي، ولي اونايي كه احتمالش كمه رو هم اول بزن به قول خودشون معلوم نيست قبل از تو كجا بزنن شايد بياري.

اگه اشكال نداره درصداتو ميگي؟ 

اخه شنيدم امسال با درصداي بالا رتبه ها بد شده😑

كسانى كه آزمون سنجش رو طرح ميكنند در واقع كاركنان تعاونى سنجش هستند و اصلا ارتباط چندان و تاثيرگذارى ...

هيچ كدوم از كاراشون منطقي نيست اما نميشه به اميد اونا بود بايد شروع كنيم به خوندن ان شاالله كه قوانين غير منطقي نذارن!

الان 7 ساعت زیاد بعد عید ک مقطع مهمیه کم میاریا  اصلا نگران نباش که . نمیرسی و اینا مطمئن باش ...

مرسي از توصيه هات اما ان شاالله انگيزه م بالا ميمونه و تلاشم بيشتر ميشه🌷

هيچ كدوم از كاراشون منطقي نيست اما نميشه به اميد اونا بود بايد شروع كنيم به خوندن ان شاالله كه قواني ...

سنجش به اندازه ى كافى با سهميه ها اعتراض دانش آموزان رو داره هيچ وقت نمياد ظرفيت دانشگاه ها رو درصدى كنه.همون طور كه گفتم ظرفيت تكميلى دانشگاه ها معيار ديگه اى براى پرشدن داره.اگه سال بعد كنكور داريد تمام تلاشتون رو بكنيد وقتى رتبه و ترازتون خوب باشه هيچ وقت نميتونند بگن ما شما رو به خاطر اينكه نظام قديميد پذيرش نمي كنيم.اميدوارم موفق باشيد.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.