2821
2789
عنوان

وزن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 45 پست

تازه 12 روز بستری بود

شد 2700

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا بچه ها رو اصلا نباید برد بهداشت پیش دکتر خودش که.میبرم.میگه.همه چیش خوبه یکی دیگشونم میگفت ق ...

نه فقط حرف دکتر رو گوش کن منم فقط واس واکسنش میبرم

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

ببخشید ولی زیاده وزنش اگه میتونی شیرخشکشو کم کن یا پاستوریزه بده همینطوری که وزن کم خوب نیست زیادشم ...

شیر کم.میخوره خودش جدیدنا

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
بله بیومیل میخوره

همون دیگه بیومیل یکمم شیرینه احتمالن به خاطر شیرشه .ولی میتونی بیشتر غذا بدی بهش .شیرشو کم کنی درس میشه.دختر من به شدت بد غذاست ولی هرطورشده میدم بهش تازگیا شبا هم شیر نمیخواد تا صب ولی پنج بار تاشب میخوره و سه وعده غذا

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
نه فقط حرف دکتر رو گوش کن منم فقط واس واکسنش میبرم

منم هم همینطور

همون دیگه بیومیل یکمم شیرینه احتمالن به خاطر شیرشه .ولی میتونی بیشتر غذا بدی بهش .شیرشو کم کنی درس م ...

شیر کم.میخوره

غذا میخوره ولی مث همه ی بچه ها

ماشا الله .منم چند روز پیش پسرم و بردم دعوام کردن چهار سالشه اما۱۴/۲۰۰بود🤔

کم.نیست؟

توی خونواده همسرم همه ی بچه ها تپلن

بعد لاغر میشن

چرا خیلی کمه رو نمودار خیلی پایینه واسه همین گفت یه ماه دیگه بیاد البته پسرم فعالیتش خیلی زیاده  خیلی هم حرص میخوره.اما قدش خوب بود من خودم کلاس اول دبستان ۱۷کیلو بودم اما الان چاق شدم

من خدا را دارم😌
چرا خیلی کمه رو نمودار خیلی پایینه واسه همین گفت یه ماه دیگه بیاد البته پسرم فعالیتش خیلی زیاده &nbs ...

مکملی چیزی واسش ننوشت؟

شاید مال شیر مادره

خیلیا شیرشون ابکیه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز