2777
2789
عنوان

وزن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 45 پست

شیرخشکیه دخترت.پسر منم شیر خشکی تپل بود ۱۸ماهگی ۱۲بود بغد دونیم سالگی لاغر شد ولی الان که نه سالشه خوشتیپو مناسبه هیکلش

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر منم اینجوری بره ۱۸ ماهگیش ۱۵ کیلو میشه 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

ول کن بابا خب مگه قرار چیکار کنی نمیتونی که بچه رو رژیم بگیرونیش هیچی نمیشه

میگفت غذا بهش نده

گیاه خوارش کن

خیلی بهم برخورد

من اصلا بچمو پیش بهداشت نمیبرم فقط واسه واکسناش چون اطمینانی نیستن

بدش اومد میگفت چرا نیاوردیش

منم.گفت پسرم تحت نظر فوق تخصصه چیزی هم نگفته

یعالمه ازمایش نوشت واسش

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
۳/۴۲۰گرم .شما چن بود دخترت

پسرم 2900

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
شیرخشکیه دخترت.پسر منم شیر خشکی تپل بود ۱۸ماهگی ۱۲بود بغد دونیم سالگی لاغر شد ولی الان که نه سالشه خ ...

بله بیومیل میخوره

اخه قدشم رشد کرده

پسرمن الان ۳سالو۴ماهشه۲۲کیلوئه ولی اصلا بهش نمیخوره خیلی کمتر میخوره خداروشکراشتهاشم عالیه ولی نمیدونم چرااینطوره هرکی خوردوخوراکشونبینه فک میکنه چیزی بش نمیدم😣😣😣😣

انسان خوبی باش ولی وقتت رابرای اثباتش به دیگران تلف نکن💥💥
میگفت غذا بهش نده گیاه خوارش کن خیلی بهم برخورد من اصلا بچمو پیش بهداشت نمیبرم فقط واسه واکسناش چ ...

غلط کردن با عرض پوزش هیچیش نمیشه من قول میدم بعد که رسید ۴ یا ۵ سالگی درست میشه حرفا میزنن گیاه خوارش کن چیه؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

15واسه بچه 18ماهه واقعا عالیه.این حرفا رو از کجاشون درمیارن    

اینقده منو ترسوندن

گفتن بیماری داره حتما

پسرم 2900

اع کم بوده که.شیر خشک میدی😳پسر من تپل بود چهارماهگی بردم یکی از بهیارا ترسوند گفت تو دوماه خیلی چاق شده یه آزمایش قند بده .بعد که کفتم شیرخشکیه نگاه نمودار پزنش کرد گفت پس نمیخواد😩😩😩حالا اشکال نداره یه آزمایش قند ببرش

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
غلط کردن با عرض پوزش هیچیش نمیشه من قول میدم بعد که رسید ۴ یا ۵ سالگی درست میشه حرفا میزنن گیاه خوار ...

واقعا بچه ها رو اصلا نباید برد بهداشت

پیش دکتر خودش که.میبرم.میگه.همه چیش خوبه

یکی دیگشونم میگفت قطره اهن و ایناشو قطع کن

اع کم بوده که.شیر خشک میدی😳پسر من تپل بود چهارماهگی بردم یکی از بهیارا ترسوند گفت تو دوماه خیلی چاق ...

میخوام.کلا چکاب ببرمش