2777
2789

بچه ها من موهام رنگ داره البته قهوه ای شماره ۲ک مثه مشکیه چون هنوز نامزد هستم رنگ ها هم تکراری میشن دوس ندارم رنگای مختلف بزارم ولی یمدته خیلی ردمخمه😑😑دوس دارم جلوی موهامو دو س تا لایته هایلایته چیه🤔خلاصه ازاونا ک مثه مشه دربیارم مثلا رنگه طلایی یا نقره ای آیا میشه؟میخام ببرم ارایشگاه بنظرتون قبول میکنه دو سه تا تیکه جلوی مورو رنگ کنه؟😐 ضایع نشم یوخ!بنظرتون اینجوری قشنگه؟اگه اره چ رنگی😍خیلی هوس کردم😶

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
بله فویلی حساب میکنن من پارسال قیمت کردم فویلی ۱۰ یا ۱۵ اینا بهم قیمت داد

ایول خوبه پس😍

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فویلی درمیارن.خیلی قشنگ میشه منم نامزد بودم رو زمینه موهای خودم اینکارو کردم.خیلییییی قشنگ شده بود

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖

بنظرتون چ رنگی خوشگلتره مرسی دوستان😘

آره فویلی درمیارن.خیلی قشنگ میشه منم نامزد بودم رو زمینه موهای خودم اینکارو کردم.خیلییییی قشنگ شده ب ...

شما چ رنگی دراوردی بنظرت چ رنگای قشنگن 

شما چ رنگی دراوردی بنظرت چ رنگای قشنگن 

اون موقع رنگ روشن کنفی مد بود منم اونو دراوردم خیلی قشنگ شده بود

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖
دخترعموم واس عيد فقط جلوي موش رو زد پهن هم زده بود قشنگ بود.بقول دخترعموم ميگفت منكه همه جا شال سرمه ...

ایول بهش دقیقا😀منم همین نظرو دارم😅

میخاستم جلوی موهامو یکمم کوتاه کنم اخه بلند شده بنظرتون کوتاه کنم یکم یا بد میشه با لایت؟🙄