2821
2789
عنوان

شوهر دوم 😊😊😊😊😊😊😆😆😆😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 49 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو زن یه خیری هست که دوتا میگیرن مرد چه خیری داره که بخوان دوتاش کنند همون یکیش را باهاش راه نمیایم

واینکه هرکس هرچیز بدی را رواج دادما دنبالش را نگیرم کار بد بده پس نکن 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
شوهر اول پولدار باشه وپیر  شوهر دوم خوش قیافه ورمانتیک . چشه مگه ؟ چطور دو زنی وچهار زنی ...

والا توجيهش اينه:   با يه كليد ميشه چهار تا درو باز كرد، اما دري كه چهار تا كليد بهش بخوره.....

استاتر جان مسئله ی ازدواج موقت برای مردهای متاهل نیست. فقط برای مردهای مجردیه که امکان ازدواج ندارن.

همسر دوم هم به طور کلی باید موافقت و رضایت زن اول باشه تا صورت بگیره. 

ولی توی این مسئله متاسفانه قانون چندان با شرع سازگاری نداره.

تمومش کنید این بازی کثیفو😐

گاهی شوهرها ،پولدارن اما رمانتیک وبامحبت نیستن .

سرد وخشکن .اینجا نیاز به شوهر دوم حس میشه واقعا ،که محبت کنه زبون دل رو بفهمه .

یا مثلا شوهر خوبه ،ولی بی نهایت فقیره .این جا ،نیاز به ساپورت مادی احساس میشه .

چه طور مردها فقط به خاطر نیاز جنسی متنوع خیانت کنن ،بعد ما زن ها مثل مرغ یه گوشه کز کنیم .

این بنای فرهنگی، از پایه غلطه .زن ومرد برابرن .

شوهر اول پولدار باشه وپیر  شوهر دوم خوش قیافه ورمانتیک . چشه مگه ؟ چطور دو زنی وچهار زنی ...

خوب اومدی.  بعد جالبه میگن زن نمیتونه مدیریت کنه مرد میتونه،  یکی نیس بگه اتفاقا مدیریت زن بهتره در ان واحد میتونه چند نفرو مدیریت کنه.  به ما که رسید وا رسید.  دارم کم کم به این نتیجه میرسم،  نصف احکام دین نوشته یه مشت هوس بازه تا گفته امام و خدا پیغمبر 😯

She is everything I ever wanted.... 
والا توجيهش اينه:   با يه كليد ميشه چهار تا درو باز كرد، اما دري كه چهار تا كليد بهش بخوره.....

ببخشیدا میشه خاله الکسیس

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
گاهی شوهرها ،پولدارن اما رمانتیک وبامحبت نیستن . سرد وخشکن .اینجا نیاز به شوهر دوم حس میشه واقعا ،ک ...

خوب جنسمون جور شد 

بزار خیانت مردا جا بیفته بهدا زنا برن بخاطر پول و احساس خیانت کنن 

اصلا شوخیشم چندش آوره 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
استاتر جان مسئله ی ازدواج موقت برای مردهای متاهل نیست. فقط برای مردهای مجردیه که امکان ازدواج ندارن. ...

هی چپ می رم راست میرم تو نی نی سایت تاپیک زدن زن دوم ،

زن دوم وکوفت !

اصلا منم مینویسم، شوهر دوم ! چه فرهنگ سازی غلطی یه ،

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز