چای، نسکافه، قهوه و تمام خوراکی های این گروه باعث دفع آب بدن و عدم کارکرد صحیح تارهای صوتی می شوند. ...
همهههه اینا رو من نوش جان میکنم و گاهی حتی سرکلاس و قبل کلاس. نمیگم بی تاثیره ولی خب حنجره ای که تربیت شده باشه دیگه خربزه هم نمیتونه اون حسو ازش بگیره. ضمنن ما چیزی بنام صدا سازی نداریم. اینا فقط واسه کاسبی آموزشگاه هاست. صدای خوب رو فقط خدا به آدم میده و بس.
😂 من خودم بعضى وقتا دقت ميكنم خوب شه صدام حين حرف زدن ولى وقتايى كه اصن حواسم به صدام نبوده و لحنم ...
دیگه باید روی لحن بیان کار کرد.. شعر زیاد خوند. و کلا مد فکریتون روی این پوزیشن پیش بره که ناخودآگاتون یواش یواش بپذیره و به حنجرتون منتقل شه.. ولی خداییش صدای خوب نعمتیه.. من خیلی جاها کمکم کرده بخصوص توی استخدام و جاهای مختلف 😅
برنامه های رادیویی گلها رو گوش بدید.. صدای خودتون ضبط کنین و مدام گوش بدید.(امیدوارم فرار نکنید از صدای خودتون😄) ایراد هاتون رو قطعا متوجهش میشین. ضمنن در لایه میانی گوش یه پرده ای هست که ما صدای واقعی و حس خوندن خودمون رو متوجهش میشی و وقتی صدای خودمون گوش میدیم شاید حس بدی بگیریم و بگیم این صدای منه؟ در صورتی که مخاطب شما دقیقا همون صدایی میشنوه که شما خودتون میخونید و دوسش دارید! کتاب بهداشت حنجره و یکسری علم های این مدلی چاپ شدن مطالعشون بد نیست. اینکه هجاها رو رعایت کنین. آموزش ببینید. و اغلب در خوندن همه بیان شعر در هجای او ختم میشه و خلاصه چیزای زیادی هست که باید دنبال کرد.. ولی اگه صدای خوبیم دارین رسواش نکنین. تربیتش کنید و به وقتش ارائه بدید.. اونم نه پیش هر کسی.. مثلا من پیش خانوادم خییییلی کم پیش اومده بخونم. عوضش بارها دعوت شدن به اجرامون!! البته الان دیگه کم کار شدم. حیف شدیم خلاصه😄