2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینو باید قبل متولد شدن جلو خدا دیویس سال اشک میریختی میخواسی ازش:/

دیرع داداچ

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

خوراکی مفید برای خوش صدا شدن

بهترین خوراکی برای خوش صدا شدن آب است.

شاید تعجب کنید اما آب حکم روغن برای تارهای صوتی ما را دارد.

یعنی همانطور که یک ماشین برای کارکرد منظم خود نیاز به روغن کاری دائمی دارد، تارهای صوتی هم نیاز به آب دارند تا درست کار کنند.

خوش صدا هیچ وقت ترشی جات مصرف نمی کند چون مواد اسیدی باعث نابودی تارهای صوتی ما می شوند.

البته ترشیجات تأثیر نامطلوبی هم روی تراکم استخوانی ما دارند که موضوع بحث ما نیست.

نوشابه های گازدار هم جزء مواد اسیدی مضر برای تارهای صوتی هستند.

خوراکی هایی مثل زیتون پروده، لواشک، آبلیمو و امثال آنها باید با مدیریت مصرف شوند.

جووونم عشقم چطوری خوبی؟  نازگلم اکانتم پاک شده . چیکار کردی با عروسیت؟

متشکرم عزیز دلوووم

سرپام 

خداروشکر

خوبی تو؟ 💚💚

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

خوش صداها لبنیات مخصوصاً شیر را قبل از اجرا مصرف نمی کنند.

چون شیر باعث ایجاد گره روی تارهای صوتی می شود.

اگر قبل از سخنرانی یا اجرا شیر و بقیه مواد لبنی را مصرف کنید مرتب نیاز به صاف کردن گلو دارید.

ای بد نیستم میگذرونم😊

خدا صلاح دونسته خب:)

من خودم سالهاست موسیقی و آواز و ردیف کار میکنم. صدا یه چیز ذاتیه.ینی شما بصورت عادی باید خیلی خوب و شیک و بدون هیچ فالشی بخونید.  خیلیا میان توی کلاس ما و انرژی میزارن ولی خب خروجی مطلوبی ندارن. اگه تن صدای خوبی دارین  که میتونید روی دکلمه گویی فاز رادیویی پیش برید. اگرم که حنجره خوبی باشه با یه تست اونم پیش یک اهل فن نه اینا که بیزنسی پیش میرن مشخص میشه چند چندین! 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

چای، نسکافه، قهوه و تمام خوراکی های این گروه باعث دفع آب بدن و عدم کارکرد صحیح تارهای صوتی می شوند.

اگر به خوردن چای و قهوه عادت دارید باید آن را با آب آشامیدنی خالص جایگزین کنید تا خوش صدا تر شوید.

مواد یخ و داغ ممنوع!!

خوارکی ها و مایعات بیش از حد داغ و سرد به تارهای صوتی آسیب می زند.

بهتر است دمای خوراکی ها حدود دمای اتاق (۲۴ درجه ) باشد و هیچ وقت از دمای بدن (۳۷ درجه) بیشتر نباشد.

ادویه و فلفل ممنوع!!

ادویه جات و فلفل باعث حساسیت و خارش در تارهای صوتی می شوند و مصرف آنها باید با مدیریت باشد.

البته نام بردن از مواد مضر برای صدا به این معنی نیست که ما بسیاری از غذاها را حذف کنیم.

باید زمانها اجرای خود را در نظر گرفته و کمتر از موادی که برای تارهای صوتی مضر هستند استفاده کنیم.