2777
2789
عنوان

شانس ازدواج مجدد چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 6895 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم خیلی مرد خوبیه ولی خیلی به من کم توجهی میکنه از اول خودمو توجیه کردم شخصیتش اینجوریه خیلی کار ...

منم دقیقا مثل توام

دوتا بچه دارم

چیکار کنیم واقعا؟

چند سالته؟

البته من مصمم هستم که هرگز ازدواج نکنم یعنی دیگه توانشو ندارم

مشاور ازم پرسید اگه نمیخوای دوباره ازدواج کنی خب چرا میخوای طلاق بگیری؟ پیش شوهرت و بچه هات بمون 

گفتم سخته کنار کسی باشم که منو نمیبینه مثلا وقتی میرم خونه مامانم واسم مهم نیست

منتظر اتفاقات خوبم 
اره از دختراي مجرد زودتر ازدواج ميكنن با شرايط خوب  الانم كه پسرا ديدشون باز شده مشكلي ندارن ب ...

بخدا قسم همیشه هم مطلقه ها مقصر نیستن گاهی نمیشه گاهی طرفت حوصله نداره بجنگه برای زنو زندگیش فکر میکنه همه زنا خوبن زن خودش بده عالم خوبیات نمیبینه 

عزيزم من پيشنهاد ميكنم بهت فقط 

من وزنم ٧٠بود 

هيكلم متناسب و قشنگ بود پر بودم 

مريض شدم وزنم شد٥٨

يكسال تمام اصافه نميشدم 

تا اينكه قرص چاقي فرشته خوردم 

الان شدم ٦٥

ميتونستم بيشتر بخورم چاق تر شم اما وزن بيشتري نميخوام😻

اگه لاغريت خودت رو هم اذيت ميكنه حتما بخور 

برگشت هم نداره وزنت

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

سلام استارتر عزیز اولا که نگران نباش و اصلا به گذشته فکر نکن. دوست صمیمی من طلاق گرفت ک بعدش هم با یه پسر خیلی خوب و پولدار ازدواج کرد الانم دختر داره. دختر عمه م تو ازدواج دومش خیلی موفق لود و الانم دوتا پسر داره😍 و همکارم ازدواج سومش عالی بود الانم دختر داره😊😊😊 خلاصه من هر کی رو دیدم از ازدواج دومش راضی بوده

عزیزم یکی از فامیلای خودم تو سن ۱۸ سالگی ازدواج کرد و ۲سال بعدش طلاق گرفت بعدش تو سن ۲۴ سالگی با ی اقایی ک تو شرکت نفت کار میکنه اشنا شد الان این فامیلمون ۳۴سالش هست و واقعا زندگی خوبی داره و شوهرش خیلی ادم بامعرفت و با شعوریه...

منم دقیقا مثل توام دوتا بچه دارم چیکار کنیم واقعا؟ چند سالته؟ البته من مصمم هستم که هرگز ازدواج ...

طرف مقابل من افسردگی شدید داشت حتی منو بغل نمیکرد فقط تو عقد اونم چون تازگی داشتم براش بخاطر میل جنسیش میومد طرفم گاهی تو حسرت یه بوسیدنش میموندم اصلا انقدر سختی تو زندگیمون بود نمیدونم چرا ترکم میکرد من با وجود فحش شنیدن بازم التماس میکردم برگرده پیشم... الانم اون اصرار کرد جداشیم من نمیخواستم ولی چون دیگه غروری نمونده بود برام کناراومدم

عزیزم یکی از فامیلای خودم تو سن ۱۸ سالگی ازدواج کرد و ۲سال بعدش طلاق گرفت بعدش تو سن ۲۴ سالگی با ی ا ...

خدارو شکر بابا تنهایی سخته بخدا منم راضی نیستم حتی اون آقا تنها بمونه ارزوم خوشبختیشه

سلام استارتر عزیز اولا که نگران نباش و اصلا به گذشته فکر نکن. دوست صمیمی من طلاق گرفت ک بعدش هم با ی ...

الهی همه خوشبخت شن.... من و اون آقا هم جفت مناسب خودمون پیدا کنیم و به آرامش برسیم. بخدا هنوز با اون همه اذیت و کتک دلم براش میسوزه دلم میخواد خوشبخت شه

بخدا قسم همیشه هم مطلقه ها مقصر نیستن گاهی نمیشه گاهی طرفت حوصله نداره بجنگه برای زنو زندگیش فکر میک ...

عزيزم كي گفت مطلقه ها مقصرن چيزي كه خدا ميدونه منكه نميدونم معلوم نيست سر زندگيمون چيا مياد 

همه ادم ها حق زندگي به دلخواه خودشونو دارن اگرم يه پسر مجرد بره يه زن مطلقه رو بگيره چه ايرادي داره يا بلعكس 

فرهنگ سازي بايد بشه مهم تفاهمو دوست داشتنه وگرنه چيكار به گذشته داريم