سلام کسی تجربه داره خودش یا کسی رو از نزدیک میشناسه که ازدواج مجدد بعد از زندگی مشترک و طلاق داشته باشه. شرایطش چی بوده الان راضی هست و چطور با همسر دومش اشنا شده.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
13سال از زندگیمون میگذره خیلی مشاوره واینا رفتم خیلی روشها رو امتحان کردم مرد خیلی مهربونیه ولی از ن ...
شوهر منم سرده... ما اخلاقامون با هم جور نبود هر کاری کردیم نتونستیم کنار بیایم باهم با لاغر بودن منم مشکل داشت از هیکلم خوشش نمیومد... ولی من کم کم خودم خیلی تغییر دادم تا جدا نشیم ولی اون دیگه نخواست ادامه بده
13سال از زندگیمون میگذره خیلی مشاوره واینا رفتم خیلی روشها رو امتحان کردم مرد خیلی مهربونیه ولی از ن ...
هنوزم نفهمیدم چرا نشد زندگی ما درست شه منکه خیلی خودم تغییر دادم. ولی به نظرم شما دوتا بچه داری جدا نشو اگه شوهرت دوستتداره خرجت میکنه موقع مریضی غر نمیزنه که پولم رفت اگه معتاد نیست اگه زنباز نیست اگه بددهن نیست چپ و راست ولت نمیکنه بره اگه غرغرو نیست الکی زندگیت بهم نزن. من که بنظرم پنجاه پنجاه مقصر بودیم الان عذاب وجدان دارم نکن با زندگیت اینکارو موقعیت واسه زن مطلقه خیلی کمه تازه اگه اونی هم که پیش میاد به درد بخوره. من وسواس شدید گرفتم تو زندگیم نمیتونستم کارام بکنم شوهرمم کمکم نمیکرد فقط گاهی از بیرون غذا میگرفت خداییش ولی نشد دیگه منم مقصر بودم اونم مقصر بود ولی من با محبت نکردنش کنار اومده بودم دیگه
همسر من کلا هم از من هم از زندگیمون کاملا راضیه ولی من نه
خوش بحالت شوهرت ازت راضیه و دوستتداره... تورو قرآن قدرش بدون. همین که شب کنارت نفس میکشه همین که به امید تو از سرکار میاد خونه. خوشبحالت. کاش من وسواس نمیگرفتم
من حاضرم هرکاری کنم برگردم به دوران اوایل ازدواج و اشتباهام تکرار نکنم ولی هرچی فکر میکنم ما کلا اختلاف نظرمون زمین تا آسمون بود و حتی جرو بحثم نمیکردیم انگار از ناچاری داشتیم زندگی میکردیم مخصوصا شوهرم من میفهمیدم از مجبوری بامن زندگی میکنه حتی چند بار به زبون آورد منم سرد میشدم کارو زندگی رو ول میکردم بعد بحث رامینداخت که تو کارات نمیکنی
عزيزم لاغريت طبيعيه يا خدايي نكرده براي بيماري چيزيه؟
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
آخی دلم گرفت اینجوری گفتی ایشالابه زودیه زود یه بخت خوب نصیبت میشه که قدرتو بدونه وکلی عاشق هم باشی ...
خداکنه خدا از دهنت بشنوه... کاش یکی قسمتم بشه انقد کینه ای نباشه خوبیای منم ببینه یکم من و دوستداشته باشه فقط از رو عذاب وجدان زندگی نکنه باهام. من وسواس شدید داشتم خیلیییی شدید نمیتونستم کار خونه انجام بدم یسری بحثامونم سر این بود بعد که اومدم جبران کنم همش حرف گذشته بود همشم یقین داشت خودش اشتباه نکرده فک کن بارها منو ول کرد دوماه سه ماه رفت من از دلتنگی لباساش بو میکردم حتی یه زنگ نمیزد ببینه من با کسی هستم یا نه انقد ازم مطمئن بود ولی اخلاقامون جور نشد هرکاری کردم نشد که نشد