2777
2789
[QUOTE=65598466]چی بگم والا انگار قراره اونا بچه منو بزرگ کنن که این رفتارارو میکنن گفتم از شانسم یه ...

آره واقعا  منم بچه اولم دختره واحتمال دادم دومی هم دخترشه قبل از اینکه جنسیتو بگن چندتا لباس دخترونه خریدمو وبهشون فهموندم منتظر دختر دومم از این کارم آتیش گرفتن😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم خیلیا فک میکنن جنسیتشون پسره شاهکار کردن لابد  اتفافا تو نی نی یایت هم یبار ی خانومی گف ...

اين كه يكى پسر دوست داشته باشه يا دختر بحثش جداس، مثلا من خودم رژيم پسر داشتم دكتر تعيين جنسيت رفتم ولى تو هفته ١٥ گفتن ٩٥ درصد دختره، ولى اينكه يكى پسر زاييدن رو شاهكار بدونه خيلى برام جالبه 😄😄😄

هم شکمم جلوهه هم ویار نداشتم وترشی رو زیاد دوست دارم وکلا هرکی میبینه میگه اندامت شده شبیه کسایی که ...

ربطی به این چیزا نداره عزیزم

سیستم بدنی هرکس متفاوته بارداریشم متفاوت

من عاشق شیرینی بودم و بچه پسره

جالبه من فقط اینجا میشنوم که پسر دوست دارن اطرافیان ما همه دختر فقط دوست دارن من یه پسر دارم همه غصه میخوردن وقتی تو سونو معلوم شده بود پسره میگفتن شانس نداشتی دختر دار شی.البته خودمم عاشق دختر بودم ولی حرفای بقیم بیشتر ناراحتم میکرد

جالبه من فقط اینجا میشنوم که پسر دوست دارن اطرافیان ما همه دختر فقط دوست دارن من یه پسر دارم همه غصه ...

وای من خودم عاشق دخترم بابام اینا هم خیلی دختر رو دوست دارن ۵تا نوه داریم هر پنج تاشم دختر شد😊😊

معذرت میخوام ب بعصیا برنخوره خیلیا وقتی میفهمن بچشون پسره میان اول میگن دختره که کسی چشمشون نزنه بعد ...

دقیقا درسته موافقم باهات

خدایا بابت شوهر مهربون پسر شیرین زبون و داداش توراهیش ازت متشکرم  
وای من خودم عاشق دخترم بابام اینا هم خیلی دختر رو دوست دارن ۵تا نوه داریم هر پنج تاشم دختر شد😊😊

ما هم همه عاشق دختریم خانواده شوهرمم همینطور خدا کنه این یکی پسر نباشه خصوصا اینکه ناخواسته بوده و اصلا نمیخواستیمش لااقل دختر باشه

ما هم همه عاشق دختریم خانواده شوهرمم همینطور خدا کنه این یکی پسر نباشه خصوصا اینکه ناخواسته بوده و ا ...

وای نزن این حرفو هرچی باشه سالم باشه اغلب ناخواسته ها دخترن ان شاالله یه دختر کوچولوی ناز خدا بهتون بده