2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معذرت میخوام ب بعصیا برنخوره خیلیا وقتی میفهمن بچشون پسره میان اول میگن دختره که کسی چشمشون نزنه بعد تو ماه پنجم ششم میگن پسره والا حالا با دستگاهای پیشرفته درصد اشتباه خیلی کمه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
معذرت میخوام ب بعصیا برنخوره خیلیا وقتی میفهمن بچشون پسره میان اول میگن دختره که کسی چشمشون نزنه بعد ...

آخه من تمام علائمام عین پسر داراست رفتم بهم گفتن دختره هفته ۱۸هستم اما مادرشوهرم اینا میگن پسر داری میخوای به ما نگی😕😑

آخه من تمام علائمام عین پسر داراست رفتم بهم گفتن دختره هفته ۱۸هستم اما مادرشوهرم اینا میگن پسر داری ...

هفته هجده دیگه صدرصد هست ...به حرف اطرافیان اهمیت نده منم سر بچه اولم همه میگفتن پسره من اهمیت ندادم...اخه مگه به ظاهره

هفته هجده دیگه صدرصد هست ...به حرف اطرافیان اهمیت نده منم سر بچه اولم همه میگفتن پسره من اهمیت ندادم ...

چی بگم والا انگار قراره اونا بچه منو بزرگ کنن که این رفتارارو میکنن گفتم از شانسم یهو پسر نشه فکر کنن منم مثل خودشون بخیلم

والا یکی از فامیلای ما هم تا وقت زایمان گفته بودن دختره وقتی به دنیا اونده بود پسر بود سیسمونیم دخترونه خریده بودن این اتفاق واسه سال ۹۴ هست.

لا تقنطوا من رحمت الله
آخه من تمام علائمام عین پسر داراست رفتم بهم گفتن دختره هفته ۱۸هستم اما مادرشوهرم اینا میگن پسر داری ...

نه منم شونزده هفته رفتم گفت دختره با اینکه تمام علایمم پسر بود و سونو درست گفته بود

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

[QUOTE=65598466]چی بگم والا انگار قراره اونا بچه منو بزرگ کنن که این رفتارارو میکنن گفتم از شانسم یهو پسر نشه فکر کن ...[/QUOTE

منم یه دختر دارم الانم باردارم...ملدرشوهر و اطرافیان منتظر پسرن ...واقعا حرصم میگیره از این رفتارا...میخوام بهشون بگم مگه شما میخواین بزرگش کنین که پسر پسر میکنین هرکی پسر میخواد بره حامله شه خودش

واااا😳😳😳😳😳😳😳كه چى بشه

نمیدونم خیلیا فک میکنن جنسیتشون پسره شاهکار کردن لابد  اتفافا تو نی نی یایت هم یبار ی خانومی گفت ب همه گفتم بچم دختره ولی بچم پسره دوماه دگه بهشون میگم