2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من از خودم نميبينم واقعا😐 روابط خوبي با بچه ها ندارم حالا شايد بچه خودم فرق كنه

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

قول البته اگه بچه اعصاب برام بذاره  

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بگوچ قولی

قول ميدم دخترم جوري بزرگ كنم كه هيچوقت نخواد پسر باشه 

و پسرم جوري بزرگ كنم كه فك نكنه چون پسره هر كار ميخواد ميتونه انجام بده

و قول ميدم هيچوقت از من و پدرش ترسي نداشته نباشه كه استرس بگيره و بخواد چيزيو پنهون كنه 

اتفاقا ب شوهرم ميگفتم با اجازت يك شب ميزارم دخترمون خونه كسي كه دوسش داره بمونه هيچ كاري نكنن فقط باشن پيش هم چون خودم براي رسيدن ب باباش خيلي سختي و دوري كشيدم

قضاوت فقط کار خداست...
من قول میدم اگ ب عشقم برسم بهترین خانوم باشم براش توروخدا دعام کنید بهش برسم بدون اون واقعا دیونم

منم دقیقا مثل شمام  

🌸❤راه ظهورت را بستم...قبول اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حُر تو باشم❤🌸

خداجونم اگه این ماه مامان نشده باشم. قول میدم بهترین مامان دنیا باشم واگه بچم پسر شد هیچوقت زنشو اذیت نکنم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜