2777
2789
عنوان

نفر اول

73 بازدید | 6 پست

یه نفر گفته بود دعای نی نی سایتیا زیاد در حقش میگیره خواستم شانسمو امتحان کرده باشم

میشه دعا کنید من امسالم نفر اول شده باشم؟

موضوع سر معدله دانشجوام و سال اول نفر اول شدم نفر دوم سر همین روی من حساس شد و اذیتم کرد(پسره)

از وقتی به خاطر جنگ مجازی شد به خاطر تقلب و اینا خودتون میدونید دیگه عدالتی در کار نیست من تلاشمو کردم اما اگه واقعاً دوم شده باشم میتونید تصور کنید چقدر توی کلاسمون مسخره میشم یه جورایی پای آبروم ویژه خواهش میکنم با دلای پاکتون برام دعا کنید به خدا منم گرفتاری های خودم رو دارم یه برادر اوتیسم دارم خدا شاهده پدر و مادرم هم در آستانه طلاقن تنها آرزویی که واسم مونده همینه و فقط با همین خوشحال میشم پسره پررو با اینکه پولداره حسادت میکرد و به خاطر رقابت سربه سرم میذاشت به خدا من توی زندگیم خیلی سختی کشیدم درستش نیست واقعاً حتی سر اینکه پشت کنکوری بودم مسخره کرد و مرتب سنم رو به روم آورد به قرآن بابام هم مریض اعصابه قبلاً مامانم رو میزد جدیدا هم دعوا توی خونه درست میکنه همش میزنه توی سر خودش باید دارو بخوره اما قبول نکرد بازم ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید جرأت ندارم از حس شیشمیا بپرسم یکیشون گفت نه اول نشدی🥺💔

انشالله به حقت میرسی♥️

خیلی ممنون دوست عزیز امشب توی چندتا پست شما رو دیدم و اتفاقاً قبل از این که نظرتون رو ثبت کنید میخواستم پیداتون کنم و بهتون بگم نمیدونم به خاطر پروفایلاتونه یا دلیل دیگه ای داره اما از کاربریتون حس خیلی خوبی گرفتم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.