2777
2789
عنوان

تهمت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 19 پست
یعنی چی چجوری میشه با تهمت زدن دیه هم گرفت

شاهدای الکی اوردن که ما دیدیم اینا بچهدهامون زدن طناب انداختن گردنشون نمیدونم کی زدشون خودسون زدشون رفتن نامه پزشک قانونی اوردن و شاهدی که دست بزاره رو قران از فامیلاشون ...اخه به این راحتی حق مارو ناحق کرون بهمون تهمت زدن هیچکی حرف ما باور نمیکنخ😢😢😢😢😢😢

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وکیل نگرفتی؟اینجور کارارو فقط باید به وکیل بدی

وکیل هم گرفتیم ..اما وقتی اونا شاهد بیارن و دست بذاره رو قران ینی ثابت کردن ینی راس گفتن😭😭😭😭

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕

نه عزیزم به این راحتی که نیست چهار تا سوال و جواب از اون بچه ها بکنند دستشون رو میشه طرف ادم می کشه مچش رو با بازجویی می گیرن اینا که بچه هستن راحت میشه از زبونشون کشید بیرون که چی شده

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین ممنونم
نه عزیزم به این راحتی که نیست چهار تا سوال و جواب از اون بچه ها بکنند دستشون رو میشه طرف ادم می کشه ...

عزیزم همه اینا زیر سر پدر مادرشون هست من خودم دیدم شنیدم چجوری همیشه بچه هاشونو میزدن چجوری مثل خودشون تربیتشون کردن نمیدونین چه داستانی سر هم کردن گفتن به اینا لچه هاشونم گفتن همینو بگم وقتی قاضی میاد به حرف اینا گوش میده فقط چون دست گذاشتن رو قران اما هیچکی حرف مارو قبول نداره نمیدونم خدا کجاست دارم دق میکنم چجوزی به این راحتی میتونن حق و ناحق کنن چجوری اخه ما ک بی گناهیم باید انقد بکشیم ازشون چرا هیچکی نیس چرا خدا جوابشون نمیده😭😭😭😭😭😭😭