بچه ها دارم دق میکنم دارم دیوونه میشم همش تو زندگیم سختییی بودا سختی الان تهمت های یه ادمای از خدا بی خبرم اضافه شد...یه همسایه داشتیم کلی اذیتمون کردن ولی ما نتونستیم ثابت کنیم ولی اکنا وایمون پرونده سازی کردن چه تهمتایی کخ بهمون نزدن گفتم شما بچهدهای مارو میخواستید بدزدید بچه هامون زدین همش صحنه سازی کردن شاهدای الکی اوردن که دست گذاشتن رو قران که فقط مارو محکوم کنن از ما چند میلیون دیه بگیرم چرا اخه خدا کجاست چرا به راحتی قسم خدا و قران میخورن چرا هیچکی مارو نمیبینه دیگه دارم دق میکنم😢😢😢😢😢😢
❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
خونمون و عوض گردیم اما چه فایده بدترین بلاهارو سرمون اوردن تهمت بهمون زدن ولی ما کسیو نداشتیم ...اما اونا با شاهدای الکی و قسم قران خوردن دارن تهمتاشونو ثابت میکنن😭😭😭😭
❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
چجوری تونستن دست رو قران بذارن خیلی سنگینه دست رو قران گذاشتن حتی واسه حرف راست ...واسه دروغ دیگه مع ...
حیلی ادمای خدا نشناسین به راحتی دست گذاشتن رو قران 😭😭😭😭😭😭 نمیدونین چجوری داستان سرهم میکردن که قاضی گف اینا راس میگن شما دروغ میگید خدایااا ادم حقشو از کی بگیره 😭😭😭😭