2777
2789

من خیلی مراقبم عفونت نگیرم اکثرا تکرر ادرار دارم و همین باعث عفونتم میشه سوزش و خارش هیچ وقت ندارم ترشحمم خیلی خیلی کمه ولی ترشح که ازم میاد رنگش زرد چی کار کنم این عفونت چرا دست از سرم برنمیداره خیلی رعایت میکنم ولی باز رنگ ترشحم زرد😣از زمانیم که اقدام میکنم پریودام دردناک شده زیر دلم وحشت ناک درد میگیره،میگم اگر خودمو شوهرم دائم آنتی بیوتیک بخوریم خوبه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنتی بیوتیک خودت و شوهرتو خشک میکنه.پونه کوهی و آویشن از عطاری بگیر روزی سه لیوان دم کن با عسل بخور از ته عفونتت رو میزنه خشک میکنه.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

من دو ساله درگیره این عفونتم.خسته شدم.الان دیگه دکتر قرص مترونیدازول داده ۱۲ ساعتی دو تا.۶ تا جنتامیسین و پماد تریپل سولفا

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
جدی شما امتحان کردی؟؟

خودم و خواهرم

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

گیاه پنیرک دم کن بخور و‌پونه

این نسخه عالبه هم عفونت رحم و تخمدانت رو از بین میبره هم بی نهایت تخمدان رو فوی میکنه.

عرق کاسنی هم بده شوهرت بخوره واسه اسپرم عالیه( البته اگر طبعش سرده باید مصلح بخوره باش

دانه رازیانه رو ۱۰ دقیقه بجوشون.عسل یک قاشق غذاخوری.طبیعی باشه
سیاه دانه یک قاشق چای خوری

از روزی که پریودیت تموم شد شروع میکنی به مصرف این نسخه تا ۵ روز.شب همون روزم تا ده شب پشت سرهم یایک شب درمیان نزدیکی میکنی( اگر بچه مبخای

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

گفتن

از عطاری (پرمنگنات) بخر ماهی سه بار استفاده کن سه روز پشت سرهم .. یه قاشق چایی خوری داخل آب ولرم تو آفتابه بریز آب نصف پر کن که هدموقع میری دسشویی اب گرم توش قاطی کن خودشویکمی بشور خشک نکن خودتو...مادرشوهرم یادداده بهم قدیمیا استفاده میکردن هنوزم هنوزه استفاده مسکنه مادرشوهرم هم من.. خیلی خوبه دیگه گفتن نداره..

پد روزانه تافته بهترین چیز برای جذب ترشح عفونت هرروز

شوهرتم خودشو بشوره با پرمنگنات.. ینی بعده اینکه با اب شستی  یه دورم با این بشور.. عالیه...

پرمنگانات پودره داخل اب ولرم ریختی تو افتابه یکم  تکون بده افتابه رو.. وای دیگه نگم عااالیه عااالیییییییییی  ۱۰۰ درصد خوب میکنه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس