2777
2789
عنوان

دورهم باشیم

192 بازدید | 36 پست

بچه هابیاین هرکسی بهترین اخلاق وبدترین اخلاق شوهرشوبگه اینجا 

اخلاق خوب شوهرخودم اینه که درزمان صلح وصفا خیلی مهربون ودست ودلبازه وهواداره

اخلاق بدشم اینه که یخورده خاله زنکه و به شدت به خانوادش وابستس وموقع دعوابشدت بددهن وبداخلاق 

بارانم تمام دنیامییییییبی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستم داره مهربونه اوم دیگه باوفاست خسیس نیست حال بدشم اینکه بعضی وقتا 😦ب هرکی اس میده یا زنگ میزن ...

یعنی به کی اس میده پاک میکنه؟

اخلاق خوبش زیاده مهربون ـ چشم پاک ـ صادق ـ دست ودلباز و دعوا نمیکنه باهام  اخلاقش کلا عالی

واخلاق بدی ک اذیتم کنه نداره خداروشکر چیزای خیلی کوچیکه

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   

وقتی گرسنش باشه یه چیز خیلی کوچیکم میاونه عصبیش کنه 😅 اما وقت یتو حالت عادی عصبی شه سریع هم یادش میره انگار ن انگار ک تا یه دیقه قبل عصبی بوده

بعضی وقتام لج میکنه رو یه چیز کوچیک(مثلا کانال تلویزیون😐 اگ منم لج کنم هیچ جوره کوتاه نمیاد ولی وقتی سکوت کنم همون یک من گفتمو عملی میکنه)

بقیه اخلاقش خوبه خداروشکر 

خب شایدچیزایی هس که مردونس  این که اخلاق بدنمیشه    

🤣🤣🤣نمیدونم شاید ولی از اون موقع ک باردار شدم خیلی حساس شدم کاریم نمیکنه ها ولی حس میکنم 😂😂😂داره ی کاری میکنه

🤣🤣🤣نمیدونم شاید ولی از اون موقع ک باردار شدم خیلی حساس شدم کاریم نمیکنه ها ولی حس میکنم 😂😂😂دار ...

عزیزم بخاطربارداریته ک حساس شدی