2777
2789
عنوان

دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه اره والا عصبانیتاشون مخصوصا وحشتناکه بداخلاق و بد دهن میشه که نگوووو 😧😂

جالب اینجاس جلوخانوادشون عین بره میشن به ماکه میرسن زبونشون درمیاد 

اخه دخترمردم چ گناهی کرده  

بارانم تمام دنیامییییییبی  
جالب اینجاس جلوخانوادشون عین بره میشن به ماکه میرسن زبونشون درمیاد  اخه دخترمردم چ گناهی کرده ...

اره والا بیچاره ما ، حرصم از این میگیره مامانش هر کاری کنه اخرش اون مظلوم و بی منظور میشه من که حرفی نزدم ظالم.. وای وای این وابستگیشون ادمو دق میده 😏

اره والا بیچاره ما ، حرصم از این میگیره مامانش هر کاری کنه اخرش اون مظلوم و بی منظور میشه من که حرفی ...

بعضی وقتا فکرمیکنم شاید جادوش کردن اینقدسنگشونوبه سینه میزنه 

همسرمن ک دوسم ندارههه اصلااااااهیچوقت مناسبتا برام تبربک نمیگه کادوپیشکش. احترام اصلا. براش هرکاری میکنم  باجون ودل ی تشکرم نمیکنه هیچ همیشه خداهم خرابم میکنه پیش خانواده اش منو چیزی براش بخرم ب خانواده اش میگه چیزی برام نخربدن مثلا ی مناستی بعدک مادرشوهرم میگه مییهمم چجوری خرابم کرده. اخلاق خوبشم اینکه  نزده منو واعتقادش اینه اونقد بدبخت نشدم دیت رودختربلندکنم همین. 

همسرمن ک دوسم ندارههه اصلااااااهیچوقت مناسبتا برام تبربک نمیگه کادوپیشکش. احترام اصلا. براش هرکاری م ...

واقا ادم میمونه اسم این ادماواقعامرده