2777
2789
عنوان

چیکار کنم😰

163 بازدید | 25 پست

توی گروه خانوادگی خواهرم یه عکس گذاشت گفت تولد همسرمه براش کیک دو طبقه سفارش دادم ولی از خونه رفت بیرون نمیدونم چرا😂... دوتا کیک تی تاپ هم گذاشته بود رو هم چند تا شمع برا شوخی نمیدونم شاید خودتون هم دیده باشیدش عکسه رو...

منم شوخی کردم نوشتم لیاقتش و نداشت دفعه بعد همینم نگیر...قصدم شوخی بود ولی خواهرم گف اگر شوهرم ندیده پاکش کن خوشبختانه همه دیده بودن بجز شوهرش ولی متاسفانه فقط برا خودم پاک شد...به خواهرم گفتم ازش معذرت خواهی کن و بگو منظوری نداشتم و منم از گروه میرم...میدونم خعلی طولانی شد😣...کارم اشتباه بود؟ دیگه توی گروه ها هیچی نمیگم😢

🧸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجب حرفی زدی پوکوندی مرده رو😂😂

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

یدونه متن تولدت مبارک بفرست توگروه هروقتم دیدیش بگو ک شوخی بود بهش توضیح بده

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز