2789
عنوان

چیکار کنم😰

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 25 پست
خعلی بد گفتم؟وای دارم میمیرم😞😭

اره خیلی 😞

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیشب گفته بودم الان بگم برا شوخی کنم؟؟؟

اگ خاهرت ناراحت نمیشه خودت براش پیام بفرست تو پی وی ولی اولش از خاهرت اجازه بگیر ودرجریانش بذارتا بعداسوتفاهم نشه اگ هم ناراحت میشه ازخاهرت بخاه این کارو کنه 

توگروه نفرست ضایعس

ولی تولدت مبارک بفرست یه متنی چیی که کسایی ک توگروهن فک نکنن رابطتون شکرابه ک اونجوری نوشتی

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
اگ خاهرت ناراحت نمیشه خودت براش پیام بفرست تو پی وی ولی اولش از خاهرت اجازه بگیر ودرجریانش بذارتا بع ...

به خواهرم گفتم بگه منظوری نداشتم ینی تو گروه چیزی نگم؟

🧸
گفتم ک....گفت آبجی اگر حسین ندیده پیام گروه رو پاک کن

هان ببخش متوجه نشدم خوبه ک فقط براخپدت پاک شده چون اعضای گروه دیده بودن پاک میکردی براهمه اعضا اونوقت ضایع میشد تابلو میشد فک میکردن دعوامیکنی اینجوری بهتره ولی حتما ازش معذرت خاهی کن شده وقتی میبینیش یا اگ خاهرت راضی باشه تو پی وی 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
به خواهرم گفتم بگه منظوری نداشتم ینی تو گروه چیزی نگم؟

نه تابلومیشه اگ یه پیام تولدت مبارک رسمی ازگوگل پیداکنی بفرستی تو گروه کافیه سوتفاهما حل میشن مهم شوهرخاهرته ب اون بگی وخی بود کافیه باز با ابجیتم مشورت کن