2789
عنوان

یک اشتباه😢😞

354 بازدید | 32 پست

بچه ها سلام 

من 4 هفته باردارم دیروز بدون این ک بدونم ی دونه قرص ویتامین A50000 خوردم😢😢بعدش متوجه شدم ک خطرناکه و نباید میخوردم .اعصابم خرد شده گفتن قانون این قرص قانون همه یا هیچه اگه اثر کنه بچه سقط میشه اگه اثر نکنه کلا هیچی نمیشه .از دیشب فقط اشک ریختم و سرم درد میکنه نمیدونم چکار کنم .

برام دعا کنید.....

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش عزیزم چیزی نمیشه، فکر کن من الان ده روزه پریود نشدم کلی هم قرص و آنتی بیوتیک و هر چی فکر کنی دارم میخورم همشم نگرانم نکنه چیزی باشه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

انشاللهدهیچیت نمیشه برو دکتر خب صلوات بفرست تا دلت اروم شه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
قرصو واسه چی خوردی؟  نمیدونم اطلاعاتی ندارم ولی اینو میدونم استرس خودش خیلی خطرناکه تو این هفت ...

😢😢😢😢😢از دیشب ک داغونم ب خدا برام دعا کن 

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
نگران نباش عزیزم چیزی نمیشه، فکر کن من الان ده روزه پریود نشدم کلی هم قرص و آنتی بیوتیک و هر چی فکر ...

ممنونم ک دلداریم دادی مهربونم .ایشالا ب امید خدا برای شما هم هیچی نشه من ز نگرانی دیشب تا حالا داغون شدم 

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد  تا قسمتت چی باشه به این چیا ن ...

😢😢😢😢😢چه شعر قشنگی بود ....ممنون عزیزم 

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
باشه عزیز دلم ممنونم شما دعا کن برام😢

هیچیت نمیشه انشالله 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست