2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 27 پست

بنظرم اگر خیلی به پونصد تومن احتیاج نداری نرو

بچت خیلی واجب تره هنوز کوچیکه تا سه سال نذار ازت دور باشه..

بذار شاگرد بگیره اگر حساسی بگو شاگرد مرد بگییره..

بچتو خودت بررگش کن پول ارزششو نداره از مادرش دور بمونه

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برو چ شوهر خوبی  برای اولین بار در تارخ نی نی سایت ی شوهر مهربون پیدا شد من بودم فردا قبل ...

هم چین مهربونم نیست میدونه از دل وجون کمکش میکنم شناختتم الان نزدیک چهار ساله مغازه داریم پا به پاش تا آخرین روز زایمانم کمکش کردم .

من جات بودم میرفتم که که از حساب کتاباشم قشنگ سر در بیارم

فقط عادتش نده مرتب بری

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
هم چین مهربونم نیست میدونه از دل وجون کمکش میکنم شناختتم الان نزدیک چهار ساله مغازه داریم پا به پاش ...

خب شوهرته عزیزم زندگی هردوتونه بهتر از اینکه بشینی تو خونه بچتم بردار برو خیلیم عالیه موفق باشین

۹۹/۹/۹  💖💖
بنظرم اگر خیلی به پونصد تومن احتیاج نداری نرو بچت خیلی واجب تره هنوز کوچیکه تا سه سال نذار ازت دور ...

شاگررد مرد نمیشه متاسفانه چون پوشاک زنانه وبچه گانس  .ببینن دوتا مرد توی مغازس مشتری نمیاد

تمام حسابا دست خودمه .کل سرمایش دست خودمه 

اگه دستته نرو پس😁

ولی جدای شوخی یه شیفت بری خوبه

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم
اگه دستته نرو پس😁 ولی جدای شوخی یه شیفت بری خوبه

بخدا نمیخوام پز بدم .ولی شب به شب  دخل مغازرو میاره میده .بعضی موقع ها شاید چند میلیون دستم باشه ولی یه هزاری هم برنمیدارم .کلا ادم خرج کنی نیستم