2777
2789

مادر شوهرم ی عادتی داره میره خونه مامانش تا دیر وقت میشینه بعد زنگ میزنه ب شوهرم ک بیا دنبالم منو بیار خونه..

والا بخدا هر موقعی از روز باشه حرفی ندارم اما اینکه بشینه تا ۲ بعد زنگ بزنه واقعا اذیت کنندس..

من زن حامله نصف شب تنها بشینم تو خونه شوهرم برم دنبال مامانش .خب یکم زودتر بلند شه ..اه

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

ساعت دو گوشيشو سايلنت كنه بگه خواب بودم 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ میزنه میگه بابات جواب نمیده تو بیا دنبالم ..خب معلومه پیرمرد خسته اس خوابه ..ماهم والا خواب داربم نصفه شبی 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
ساعت دو گوشيشو سايلنت كنه بگه خواب بودم 

منم میگم بهش ..گوش نمیده

خب مادره دیگ انتظار داره فک کن مثل مامان خودته الکی حرص نخور بارداری بده برات

بخدا صبح ظهر عصر سر شب بره حرف ندارم .اخه نصف شب..منم استراحتم نمیتونم پاشم برم با شوهرم تو خونه تنها میمونم