عزیزم من معیارام اینه:
تخم مرغ ۲عدد، شکر ۱لیوان، شیر(یا ماست یا اگه نداشتی آبم میشه) ۱لیوان، روغن مایع نصف لیوان، دو قاشق سرخالی غذاخوری بکینگ پودر، پودر کاکائو به میزان لازم، آرد دو لیوان(البته من به صورت چشمی میریزم و تا اونجا میریزم که مایه نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشه)
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم و اول سفیده ها رو با همزن چنددقیقه میزنیم تا جایی که پف کنه خامه ای بشه و با برعکس کردن ظرف ازش بیرون نریزه، بعد زرده و شکر و اضافه و هم میزنیم و به ترتیب روغن و شیر رو هم اضافه و هم میزنیم، بعدش کاکائو و بکینگ پودر و آرد رو اضافه میکنیم، البته ارد رو باید کم کم اضافه کرد و تو این مرحله از همزن برقی استفادخ نمیشه چون کیک پف نمیکنه
ته قابلمه تفلون رو چرب میکنیم(اگه قابمله نچسب نبود کاغذ روغنی رو به اندازه تهذقابمله ببر و چربش کن بذار ته قابلمه) و مایه رو توش میریزیم، از شعله پخش کن استفاده کن و حرارت پایین باشه، دم کنی هم میذاریم و حدودا ۴۵ دقیقه طول میکشه بپزه، زودتر در رو برنداریم بهتره مگه اینکه بوی کیک به مشاممون برسه، با کمک یه خلال دندون یا چنگال اگه داخلش فرو کردیم و کیک بهش نچسبید گازو خاموس میکنیم چند دقیقه صبر میکنیم و بعدش برش میگردونیم تو ظرف، و دوباره قابلمه رو یکم چرب میکنیم و طرف دیگشو میذاریم بپزه چند دقیقه
امیدوترم خوب توضیح داده باشم و بدردت بخوره