2777
2789
عنوان

ی کیک بدون فر🌸💜☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 43 پست
قابلی نداشت عزیزم😊 زیر گاز هم متوسط بزار نه زیاد نه کم اگه میشه واسم دعا کن زودتر تکلیفم مشخص بشه ...

ایشالا عزیز دلم...ولی تو تصمیمت حسابی همه چیو بسنج ..درگیر عواطف و احساسات بچگونه نشی ی وقت🌸

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا عزیز دلم...ولی تو تصمیمت حسابی همه چیو بسنج ..درگیر عواطف و احساسات بچگونه نشی ی وقت🌸

الان بیشتر از یک ماهه دارم فکر میکنم و میسنجم ولی واقعا نمیدونم اون از نظر منطقی هم هیچ عیبی نداره هم خوشگله هم سرکار میره هم خونه داره هم ماشین هم از اخلاقش کسی تا حالا چیز بدی نگفته

ولی من نمیدونم خانوادش کیو واسش انتخاب میکنن کاش زودتر یه اتفاقی میوفتاد حداقل تکلیف من مشخص میشد😭😭😭

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
الان بیشتر از یک ماهه دارم فکر میکنم و میسنجم ولی واقعا نمیدونم اون از نظر منطقی هم هیچ عیبی نداره ه ...

فامیله طرف یا غریبه😎

الان بیشتر از یک ماهه دارم فکر میکنم و میسنجم ولی واقعا نمیدونم اون از نظر منطقی هم هیچ عیبی نداره ه ...

منم متولد 79 ام عزیزم 15 سالم بود ک ازدواج کردم ولی کاملا سنتی...الانم خداروشکر راۻی ام از اخلاقای شوهرم..ایشالا همونی ک میخواااااای و همونی ک ب صلاحته بشه...نشدم فدا سرت نفر بعدی🙄😳🤣

منم متولد 79 ام عزیزم 15 سالم بود ک ازدواج کردم ولی کاملا سنتی...الانم خداروشکر راۻی ام از اخلاقای ش ...

هم سنیم پس😍

فامیله دوره ولی نه خیلی دور😶

انشالله که خوشبخت باشی همیشه عزیزم و زندگی پر از شادی و آرامش داشته باشی

خیلی دعا کن واسم😭😭😭

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
دستور خاصی داره گلم؟

عزیزم من معیارام اینه:

تخم مرغ ۲عدد، شکر ۱لیوان، شیر(یا ماست یا اگه نداشتی آبم میشه) ۱لیوان، روغن مایع نصف لیوان، دو قاشق سرخالی غذاخوری بکینگ پودر، پودر کاکائو به میزان لازم، آرد دو لیوان(البته من به صورت چشمی میریزم و تا اونجا میریزم که مایه نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشه)

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم و اول سفیده ها رو با همزن چنددقیقه میزنیم تا جایی که پف کنه خامه ای بشه و با برعکس کردن ظرف ازش بیرون نریزه، بعد زرده و شکر و اضافه و هم میزنیم و به ترتیب روغن و شیر رو هم اضافه و هم میزنیم، بعدش کاکائو و بکینگ پودر و آرد رو اضافه میکنیم، البته ارد رو باید کم کم اضافه کرد و تو این مرحله از همزن برقی استفادخ نمیشه چون کیک پف نمیکنه

ته قابلمه تفلون رو چرب میکنیم(اگه قابمله نچسب نبود کاغذ روغنی رو به اندازه تهذقابمله ببر و چربش کن بذار ته قابلمه) و مایه رو توش میریزیم، از شعله پخش کن استفاده کن و حرارت پایین باشه، دم کنی هم میذاریم و حدودا ۴۵ دقیقه طول میکشه بپزه، زودتر در رو برنداریم بهتره مگه اینکه بوی کیک به مشاممون برسه، با کمک یه خلال دندون یا چنگال اگه داخلش فرو کردیم و کیک بهش نچسبید گازو خاموس میکنیم چند دقیقه صبر میکنیم و بعدش برش میگردونیم تو ظرف، و دوباره قابلمه رو یکم چرب میکنیم و طرف دیگشو میذاریم بپزه چند دقیقه

امیدوترم خوب توضیح داده باشم و بدردت بخوره

خدایا شکرت واسه همه چی❤
عزیزم من معیارام اینه: تخم مرغ ۲عدد، شکر ۱لیوان، شیر(یا ماست یا اگه نداشتی آبم میشه) ۱لیوان، روغن م ...

مرسی عزیز دلم😍😍😍