2777
2789
اگه شد میرم از زن عموم میگیرم دستورش بگو فقط پیمانه ای و این چیزا نباشه من بلد نیستم درست اگه بر اسا ...

سه تا تخم مرغ،یه لیوان شکر،یه لیوان روغن،یه لیوان شیر یا ماست شیرین،دولیوان آرد.یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر،کمی هم وانیل.

سفیده وزرده رو جدا میکنی سفیده هارو انقدرررر هم میزنه که حالت کرم مانند پیدا کنه و قشنگ پف کنه تقریبا یه ربع با همزن.بعد بزارش یخچال که آب نشه دوباره

به زرده ها شیر و روغن رو اضافه کن و بعد شکر رو خوب هم بزن توش

آرد و وانیل و پکینگ پودرو با هم مخلوط کن و آروم آروم به مواد اضافه کن و هم بزن.وقتی اینا خوب مخلوط شدن،همزن برقی رو کنار بذار و سفیده تخم مرغ رو به موادت اضافه کن و باقاشق آروم آروم هم بزن تا گفش نخوابه

حالا ظرفتو روغن بمال،موادو بریز توش و بذار تو فر.درجه متوسط رو به بالا دقیق نمیدونم.یعنی خودم رو درجه خاصی نمیذارم فقط دائما چک میکنم ببینم کی چخته😂😂.زمان معمولش هم۴۵دقیقه ست.بعد ده دقیقه هم بالا رو روشن کن روش طلایی بشه

آدرسمم بدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان