2821
2789
عنوان

چالش :,فرهنگ

204 بازدید | 43 پست

سلام می خوام ببینم واقعا فرهنگ چیه 

یعنی هرکی زیر ده تومن حقوق می گیره ادم نیست 

یا کسی که تو شهرستان به دنیا اومده یا کسی که توی روستا بزرگ شده ای کاش یکم رعایت هم دیگه رو بکنیم از همین جا به اونی که با تمسخر میگه شهرستان  بهش می گم حتی فهمت به اون اندازه نیست که درک کنی هر شهری برای خودش عزیزه 

ارزشمند و این چیز های هم که داری باید بری از پدرت بابتش تشکر کنی

حرف و سخن دیگه ایی ندارم دلم پر بود 

با عرض پوزش از دوستان

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرهنگ یک سری باید ها ونباید ها.هنجارها وارزش هاست که هرفرد مطابق با جامعه خودش باید اون هارو رعایت کنه.این کلمات دهاتی روستایی شهرستانی که اغلب به کار میبرند نشانه ضعف شناختشون نسبت به این کلماتدهستش .

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

من اینجوری فکر نمیکنم .

من پدرم معلمه ..از یه شهر بزرگ با یه روستایی ازدواج کردم و الان تو روستام ..و اصلا هم از این موضوع ناراحت نیستم  .فرهنگ خانوادگی همسرم بسیار بالاست  .تربیت بچه هامم از همه ی بچه های همسن و ساله خودشون بهتره و همه تحسینشون میکنن .

یه تایپک خوندم الان اعصابم خورد شد

متاسفانه دستاورد این سالها همین از بین رفتن فرهنگِ همزيستي بوده، همه همديگرو تحقير ميكنن اون هم بابت چيزهايي كه حتي اگه حسن هم باشه دسترنج خودشون نبوده كه! به قول يه دوستي ٧٠ سال پيش كه ملت مهاجرت كردم تهران يكي فرمانيه پياده شده يكي.....

متاسفانه دستاورد این سالها همین از بین رفتن فرهنگِ همزيستي بوده، همه همديگرو تحقير ميكنن اون هم بابت ...

اره واقعا

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز