2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گلم اگہ میشہ برای آبجیم بخون ھشت سال منتظرہ بازم امروز منفی شد ازمایشش دلم دارہ میترکہ واسش چھار بار میکرو شدہ بی فایدہ

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )

برا من بخون خواهش میکنم.بدجور گرفتارم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

سلام

خدا ازت قبول کنه

واسه نی نی تو شکمم هم بخون که به موقع دنیابیاد،درد دارم

دلت که گرفت، دیگر منت زمین را نکش راه آسمان باز است، پر بکش او همیشه آغوشش باز است، نگفته تو را میخواند ؟ اگر هیچکس نیست، ♥خدا♥ که هست... چه بسیار کلام ها که پاسخ شان سکوت است. "حضرت علی (ع)"
گلم اگہ میشہ برای آبجیم بخون ھشت سال منتظرہ بازم امروز منفی شد ازمایشش دلم دارہ میترکہ واسش چھار بار ...

الهی بمیرم براش.من خوب درکش میکنم.ان شالله خدا دلشو بزودی شاد کنه

بعد از هرسختی آسانی است ... 

میشه برای منم بخونی..خدا نجاتم بده از این زندگی

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
2790
2778
2791
2779
2792