2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چطوریه با نمک

اینکه یک نفر میاد و روی سرت یکم نمک میریزه اگه به موهات دست کشیدی دختره اگه به لبت و چونه ات دست کشیدی پسره

این تست نمک در صورتیه که خودت اصلا نباید متوجه بشی 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
ب نظرم درسته  من از اولش حس میکردم پسره وفقط اسمای پسرونه انتخاب میکردم‌

من واسع پسرم بازم دو دل بودم هم اسمای دخترونه انتخاب میکردم هم پسرونه 

دروغ جرا بیشتر تو فکر اسمای دخترونه بودم

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
فک نکنم درست باشه 

ماله من که اشتباه دراومد ولی واسه بعضی از اطرافیان درست دراومد

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
من واسع پسرم بازم دو دل بودم هم اسمای دخترونه انتخاب میکردم هم پسرونه  دروغ جرا بیشتر تو فکر ا ...

دکتر ب کن تو شیش هفتگی گفت احتمال میدم دختر باشه مگه میشه فهمید تو شیش هفتگی اونم با آزمایش خون ده دقیقه ای 

چه جااااالب نکنه منم مثه شما بشم؟؟؟! تمام علائمم پسره خودم و همه حدس میزنیم پسره ولی هفته پیش ...

ممکنه اصلا به علائم یا این تستا توجه نکن آخه من اسم هم گذاشته بودم روش وقتی گفت دختر شوکه شدم من جوش شیرین و عدد بتا دیر بره بالا و ابن سینا با نخ وسوزن و عدد بتا و مام تو آزمایش غربالگری و خشکی شدید پوستمو ویارم به ترشی و شوری هر چی که بگی پسر بود

خودت چی دوسداشتی؟؟؟

پسر دوست داشتم اخه رژیم گرفته بودم تخمک گذاری هم رعایت کردم به خاطر اینکه دقیقا روز تولد حضرت محمد به دنیا میومد اسمشم نذر کردم محمد بذارم اخه خدا روشکر یه دختر ناز دارم شوهرم هم عاشقه پسره

ممکنه اصلا به علائم یا این تستا توجه نکن آخه من اسم هم گذاشته بودم روش وقتی گفت دختر شوکه شدم من جوش ...

منم کاش مثل تو سوپرایزشم برم سونو بگ دخمله

واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس