2777
2789
دکتر ب کن تو شیش هفتگی گفت احتمال میدم دختر باشه مگه میشه فهمید تو شیش هفتگی اونم با آزمایش خون ده د ...

چیزی واسه خودش گفت 

متخصص های سونو گرافیم تو هفته های 11 12 هم نمیتونن کامل تشخیص بدن اونم با سونو احتمال یه جیزیو میدن  

واسه بچه اوله من 13 هفتم بود رفتم سونو گفتن احتمالا دختره دیگه من احتمالانشو قیچی کردم به هم گفتم دختره 

4 هفتع بد  دکترم واسم سونو نوشت رفتم انجام دادم گفت بچه سالم جنسیتشم پسره 

گفتم گفتین دختره گفت همینجوری یه احتمال دادم

الان بیضه هاش مشخصه

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پسر دوست داشتم اخه رژیم گرفته بودم تخمک گذاری هم رعایت کردم به خاطر اینکه دقیقا روز تولد حضرت محمد ب ...

خداحفظشون کنه عزیزم انشالا سومی...

واسه سلامتی همسرم و نی نی توراهیم یه صلوات بفرس

من خودم 13 هفتگی رفتم سونو،دکتر گفت نمیدونم ولی فکر کنم پسر باشه،بعد 18 هفتگی رفتم یه جای دیگه گفت پسره،حالا الان که 36 هفته ام رفتم سونو واسه تعین وزنش پیش همون دکتر اولی که 13 هفتگی رفته بودم،بعد گفت بهت چی گفتن جنسیتو دختره؟ منم گفتم شما چی میگین،گفت اینجا هیچی معلوم نمیشه اینقدر پاهاش چفته،بعد من گفتم،گفتن پسره،گفت پس درسته،حالا از اون روز همش مبگم نکنه دختره اون سونو گرافیام اشتباه گفتع باشن

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
من خودم 13 هفتگی رفتم سونو،دکتر گفت نمیدونم ولی فکر کنم پسر باشه،بعد 18 هفتگی رفتم یه جای دیگه گفت پ ...

دوجا گفتن پسرع پس خیالت راحت اولی اشتباه کرد باشه دومی که دیگه اشتباه نکرده بد به دلت راه نده

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍