2777
2789
عنوان

بارداری

50 بازدید | 12 پست

من صبحا حالت تهوع دارم زرداب بالا میارم موهام از وقتی حامله شدم نمیریزه قبلا ریزش مو شدید داشتم تب زیادم دارم و اصلا حال کار کردن ندارم بنظرتون خطرناک نباشه 

نه فدات شم . تهوعت بخاطر ویاره . زردآب هم نیس اسید معده ات هست . نگران نباش تا سه ماه اول هست حالت تهوعات . به دکترت بگو بهت دارو میده . دمیترون و متوکلوپرامید قرصای بی ضرری اند . من از شدت استفراغ خون بالا می اوردم . میخام بگم ک نگران نباشی . من تنها کسی ام که همه ی علائم کوفت بارداری رو داشتم . چند بارم بستری شدم . سوالی داشتی در خدمتم 😂😂

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

موهاتم بخاطر تغییرات هورمونی نمیریزه . تب و داغیتم هورمونیه . تب نیس . میگن اونایی ک پسر باردارن بدنشون داغه . برا منم پسره و بشدت داغم میرم خودمو خیس میکنم میام زیره کولر بازم ازم بخار بلند میشه 😂

موهاتم بخاطر تغییرات هورمونی نمیریزه . تب و داغیتم هورمونیه . تب نیس . میگن اونایی ک پسر باردارن بدن ...

دکتر بهم گفت احتمال میدم دختره از یه آزمایش خون ده دقیقه ای

منم تا حالا نشنیده بودم ب هر کی میگم میگه از خودش گفته الان معلوم نمیشه

تو خارج انجام میدن هفته ی هشتم و ازمایشش درستم هست.  منتها تو ایران نبود  . جدید اومده حتما . تهرانید ؟ 

تو خارج انجام میدن هفته ی هشتم و ازمایشش درستم هست.  منتها تو ایران نبود  . جدید اومده حتم ...

تو ایرانم هست ولی طی سه چهار روز و با هزینه سیصد تومن ایناس ن اینکه ده دقیقه با پونزده تومن 

تو ایرانم هست ولی طی سه چهار روز و با هزینه سیصد تومن ایناس ن اینکه ده دقیقه با پونزده تومن 

ما اصفهانیم اصلا نشنیدم . فک‌نکنم رایج باشه . شما کجایی هسی؟