2777
2789
عنوان

بارداری

50 بازدید | 12 پست

من صبحا حالت تهوع دارم زرداب بالا میارم موهام از وقتی حامله شدم نمیریزه قبلا ریزش مو شدید داشتم تب زیادم دارم و اصلا حال کار کردن ندارم بنظرتون خطرناک نباشه 

نه فدات شم . تهوعت بخاطر ویاره . زردآب هم نیس اسید معده ات هست . نگران نباش تا سه ماه اول هست حالت تهوعات . به دکترت بگو بهت دارو میده . دمیترون و متوکلوپرامید قرصای بی ضرری اند . من از شدت استفراغ خون بالا می اوردم . میخام بگم ک نگران نباشی . من تنها کسی ام که همه ی علائم کوفت بارداری رو داشتم . چند بارم بستری شدم . سوالی داشتی در خدمتم 😂😂

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

موهاتم بخاطر تغییرات هورمونی نمیریزه . تب و داغیتم هورمونیه . تب نیس . میگن اونایی ک پسر باردارن بدنشون داغه . برا منم پسره و بشدت داغم میرم خودمو خیس میکنم میام زیره کولر بازم ازم بخار بلند میشه 😂

موهاتم بخاطر تغییرات هورمونی نمیریزه . تب و داغیتم هورمونیه . تب نیس . میگن اونایی ک پسر باردارن بدن ...

دکتر بهم گفت احتمال میدم دختره از یه آزمایش خون ده دقیقه ای

منم تا حالا نشنیده بودم ب هر کی میگم میگه از خودش گفته الان معلوم نمیشه

تو خارج انجام میدن هفته ی هشتم و ازمایشش درستم هست.  منتها تو ایران نبود  . جدید اومده حتما . تهرانید ؟ 

تو خارج انجام میدن هفته ی هشتم و ازمایشش درستم هست.  منتها تو ایران نبود  . جدید اومده حتم ...

تو ایرانم هست ولی طی سه چهار روز و با هزینه سیصد تومن ایناس ن اینکه ده دقیقه با پونزده تومن 

تو ایرانم هست ولی طی سه چهار روز و با هزینه سیصد تومن ایناس ن اینکه ده دقیقه با پونزده تومن 

ما اصفهانیم اصلا نشنیدم . فک‌نکنم رایج باشه . شما کجایی هسی؟