2777
2789
عنوان

سوال فوری

175 بازدید | 12 پست

بچه ها یه مدته شوهرم خیلی بهم محبت میکنه ولی رابطه جنسیمون کم شد اگر هم بشه من پیش قدم شدم بعد از رابطه هم خیلی خوشحال نیست راستش چند پیش باهاش دعوا کردم که چرا بهم محبت نمیکنی .

چرا ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرای منفی نکن 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

وا خیانت چیه ؟ محبت می کنن می گین خیانت . محبت نمی کنن می گید به کسی دیگه محبت می کنه حتما با کسی دیگس و خیانت می کنه . 

عزیزم این اثر مسموم شدن فکر هممون تو این نی نی سایته که بر اثر یه سری تاپیک های دروغی که صرفا برای پربازدید شدن می زن هست. البته خیلی هاش درسته و حقیقته . من به کسی تهمت نمی زنم .

در کل من هیچ بوی خیانتی از همسرت حس نمی کنم . کم شدن رابطه مال فکر زیاد و استرس های فعلی هست . اگر داخل ایرانی که لازم به توضیح نیست اگرم خارج ایرانی به هرحال خانوادش و کشورش و عزیزاش در معرض خطرن .