2821
2789
من من🙆🙆

اره تجربیاتتون رو بزارید وسط

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میترسم منفی بشه .نگرانم

چندسالتونه و ماه چنداقدامید؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

اگربرات مثبت بود بگو منم برم بزنم شاید نشون داد

وقتی مال تو هفت روز مونده نشون داده

ازدق دادن بی بی چک بگم براتون ک ....

اگه اززمان پریودتون چنروزگذشت سینه درد.دردنوک سینه ترشح زیادشکم درد.زیرشکم...داشتیدعلایم بارداریه

تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%
۴ روز مونده هاله کمرنگ انداخت من پری هام ٢۵ روزه اس .

اهااان چه جالب

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792