2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام یسوال  توروز یازدهم و نوزدهم دورم اقدام داشتم.معمولا هم یک هفته مونده به پری دردام خیلی خفیف شروع میشه و..این ماه از ده روز مونده به پری دردام شروع شد و خیلی هم زیادهههه بنظرتون میشه از بارداری باشه؟چون یازدهم و نوزدهم دورم هم بوده اقدامام

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
کجا رفتیددددددددددد؟؟کمک کنید توروخدا استرس دارم

ناشنا بودید بی بی زدی؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بی بی استفاده کن گلم .ان شالله که بارداری

اخه هنوز پنج روز مونده به پری نشون نمیده که

نه بعدازظهر بود

خب صب بی بی بزن ببین چی نشون میده اگربازم هاله انداخت که دیگه احتمالش خیلی زیاده نی نی باشه

نمیدونم والا من اولین باره میخام بچه دار بشم کم تجربه ام

منم همینطوور😀😀

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز