2821
2789
من از دیشب که موعدم بوده فقط ی قطره همون دیشب ساعت ده اومده دیگه فعلا خونریزی نداشتم.چرا اینجوری شده ...

اع پس پری نیومد خوب لانه گزینیه عزیزم دو روز صبر کن بی بی بزن بازم سر وقت میشی

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
اع پس پری نیومد خوب لانه گزینیه عزیزم دو روز صبر کن بی بی بزن بازم سر وقت میشی

کسی بوده روز موعدش لانه گزینی داشته باشه؟؟ولی حسم میگه پری میاد من از این شانسا ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کسی بوده روز موعدش لانه گزینی داشته باشه؟؟ولی حسم میگه پری میاد من از این شانسا ندارم

چرا نا امیدی من خودم سه بار باردار شدم دوبارش ناموفق بود الان بعد چند سال و کلی دوا درمون گل پسرم بغلمه ناامیدی خودش ی عامل منفیه چون استرس داری بعدم شاید اسپرم شوهرت ضعیفه تقویتش کن فقط من سه بار بارداریمو خداشاهده بار اول باردار شدم عاشق پسر هم بود اول خدا اخر خدا ولی نتیجه گرفتم ب تغذیتون خیلی برس شما چ خبره یکشب درمیون نزدیکی کردید زمان چهارده پریودی بهترین زمان شروع تخمک گذاریه خودتو با جوش شیرین بشور تا رحمت قلیایی شه اسپرم شوهرتم قوی کن

چی بدم شوهرم بخوره؟؟

اگر خدای نکرده پری شدی تو این یکهفته چای دارچین گلاب معجون چای نبات هرشب خودت و شوشو موز کنجد غذاهایه گرم فقط گوشت گوسفند تو خورشت باشه عسل تخمه افتابگردون گردو و تمام چیزهایه گرم و اسپرم ساز هر شب برنامه معجون برا شوهرت بذار معجونو خودت درست کن توش موز بریز بستنی دارچین کمی عسل کنجد گردو شوهرتم بخوره فقط چون شما نقشی نداری نقش اولو شوشو داره🤣🤣

اگر خدای نکرده پری شدی تو این یکهفته چای دارچین گلاب معجون چای نبات هرشب خودت و شوشو موز کنجد غذاهای ...

مرسی عزیزم ان شالله که پری نیاد ولی اگه خدایی نکرده اومد چشم همینارو میدم بخوره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز