2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میترسم منفی بشه امروز موعدمه ولی خداروشکر هنوز پری نشدم

بعد دو سه روز بزن حتما قشنگ واضح نشون میده امیدوارم ک این حس رو تجربه کنی راستی تجربه اولته

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
پریووووووووود شدم .خسته شدم دیگه😭😭😭😭

عسیسم ای جااانم عزیزم اگر زمان تخمک گذاریتو بدونی حتما تیر ب هدف میخوره خخخ ای جااان شکست نخور و روحیتو نباز💋

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
عسیسم ای جااانم عزیزم اگر زمان تخمک گذاریتو بدونی حتما تیر ب هدف میخوره خخخ ای جااان شکست نخور و روح ...

کل ماه رو یک شب در میون اقدام داشتیم ولی نشد .دیگه چیکار باید میکردم😭😭😭

پریود شدم .خیلی ناراحتم اشکم دراومد😭😭😭

وااااااي عزیزم خیلی ناراحت شدم با امیدواری اومدم 

اشکال نداره انشالله ماه آینده ، اگر 8 ماهه منتظری دنبال علتش باش ،،یک شب در میان هم اقدام نکن نزدیک تخمکگداری برو ببین وضعیت فولیکولات چطوره 

وااااااي عزیزم خیلی ناراحت شدم با امیدواری اومدم  اشکال نداره انشالله ماه آینده ، اگر 8 ماهه م ...

باشه حتما از دیشب که پری اومده همون دیشب ی قطره اومد دیگه هنوز نیومده منتظرم خونریزی شروع بشه

عسیسم ای جااانم عزیزم اگر زمان تخمک گذاریتو بدونی حتما تیر ب هدف میخوره خخخ ای جااان شکست نخور و روح ...

من از دیشب که موعدم بوده فقط ی قطره همون دیشب ساعت ده اومده دیگه فعلا خونریزی نداشتم.چرا اینجوری شده؟؟