2777
2789
عنوان

افتضاح ترین پستتون تو نی نی سایت😅

435 بازدید | 28 پست

سلام دوستان بذار یکم حالمون عوض شه انقد غصه خوردیم که دیگه...

یادمه اوایل عضو شدنم یه بار یه بنده خدایی گفت با مامانم مشکل دارم مادرم یه کارایی میکنه که نامادریم در حق بچه ش نمیکنه میگفت ترک رابطه کنم یا نه با همچین ادمی منم گفتم هر جور خودت صلاح میدونی 😂😂😂

گفت خسته نباشی مثلا اومدم مشورت کنم باهاتون😅😅😅

له شدم جوابی نداشتم 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم نمیاد،،،،،،،

امروز یکی تاپیک زده بود امروز روز جهانیه دوسته،،،بهم تبریک بگیم،،

منم محض خنده گفتم مرسی انشالله روزی خودت

برام استیکره😏 فرستاد،،،،اصلا هم خوشش نیومد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم مشابه اینو دارم اومدم بگم حرف مردم مهم نیست خودت مهمی، گفتم تو اصلا مهم نیستی مهم حرف مردمه😌

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

یه بار در باره بفرمایید شام بود گفتم پسره عین لاتا بود بعد یه خانمی اومد کلی فحش بارم کرد 😐گفتم شما گفت من زنشم خجالت نمیکشی پشت شوهرم اینجوری حرف میزنی خجالت اب شدم خدا وکیلی

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

دیشب تاپیک زده بودن قیمت دلار و طلا ..منم از رو بدختی خودم نوشتم مگه هر روز طلا میخری ..حالا خاستم بگم طلا رو ولش کن از نون و لبنیات بگو  ..که به بمباران بسته شدم ..همینجا از همه معذرت میخام ..که منظورمو درست تایپ نکردم

ی مدت مد شده بود ی جمله هایی از کتاب شازده کوچولو میگفتن که اصلا تو کتابش نبود و جعلی بود

بعد یکی اینجا ی جمله ازون کتابو آورد منم مثلا خواستم مچ بگیرم گفتم من سه بار این کتابو خوندم همچین جمله ای یادم نیست😏😏

اونم رفت از رفرنسشو آورد درست بود‌. نابود شدم😁😁😁

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
یه بار در باره بفرمایید شام بود گفتم پسره عین لاتا بود بعد یه خانمی اومد کلی فحش بارم کرد 😐گفتم شما ...

زن پسره تو بفرمایید شام تو نی نی سایت بود؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

پرسیدن تو اگه برگردی ۲۰سالگی چه کاری رو انجام نمیدی

منم فکرکردم منظورش ۲۰سال پیشه گفتم تو شکم مامانم بودم.

نگو منظور استارتر سن ۲۰سالگیه🙈🙈🙈

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....