2777
2789
عنوان

حس گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 25 پست

عزیزم تو مسئول احساساتت نیستی چون دست خودت نیست. تو دست خودت نیست که از کسی خوشت بیاد یا نه ولی رفتارت و واکنشت دست خودته. تو مسئول رفتاری هستی که در مقابل این احساس انجام میدی. پس بنظرم سعی کن فکرتو جایی درگیر کنی که نخوای بهش فکر کنی. یا کارت رو طوری برنامه ریزی کن که با اون آقا برخورد نداشته باشی. سعی کن به خوبی های همسرت فکر کنی و با هم مسافرتی یا گردش برید. اصلا هم این دو رو با هم مقایسه نکن. باز هم میگم عذاب وجدان نداشته باش چون تو مسئول احساساتت نیستی💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدوئم حرفتون کااااااملا درسته خداااااشاهده حتی نکاهشونم نمیکنم که بدتر نشه حتی تا حاییکه بشه باهاش ...

میدونم اگر حرفی بزنم شاید نظرمون فرق کنه اما اگر از من میشنوی از فردا سر کار نرو مریضی یا مشکل خانوادگی رو بهنونه کن . ارتباطتت رو با کل همکارات اونجا قطع کن . چون ممکنه وسوسه شی از اونا پیگیر شی.

برو سر یه کار جدید 

مطمئن باش این حس تقویت میشه و آخرش تلخه. مردا هیچ وقت پس نمیزنن اما اگر همسرت متوجه بشه ممکنه اتفاقایی بیفته که دیگه نتونی درستش کنی و دور از جون ببازی.

عزیزم تو مسئول احساساتت نیستی چون دست خودت نیست. تو دست خودت نیست که از کسی خوشت بیاد یا نه ولی رفتا ...

خدااااااشاهده من اصلااااا سرکارر رفتنی ارایش نمیکنم حتی عطر هم نمیزنم میگم گناه داره و اصلااااا مقایسه نمیکنم چون شوهرمو واااااقعا دوسش داارم و مرد خوبیه براا همین عذاب وجدان داذم نمیدووئم از چی ه این لعنتی خوشم اومده برام دعا کنید 

به خدا توکل کن  واز اون کمک بخواه مطمئن باش خدا تنهات نمیزاره . این یه امتحان سخته سعی کن ازش سر بلند بیرون بیای اون وقت خدا خیر و برکتش رو تو زندگیت سرازیر میکنه .این اتفاق برا هر کسی از ماها هم افتاده یا یه روزی میافته مهم توکل تو و دوری از این فکره خودت رو سر گرم کن یه مدت بعد از سرت میره . از خدا میخوام که کمکت کنه .خودت رو هم بزار جای شوهرت همون طور که ما دوست نداریم شوهرمون چشم و دلش پیش کسی باشه اونا هم دوست ندارن ما بغیر از اونا به چیز دیگه ای فکر کنیم

خدااااااشاهده من اصلااااا سرکارر رفتنی ارایش نمیکنم حتی عطر هم نمیزنم میگم گناه داره و اصلااااا مقای ...

گاهی وقتا بدلیل بهم ریختن هورمون های بدن این عواطف بوجود میاد. اگر کنترلش کنی براحتی از بین میره. اصلا چیز بزرگی یا وحشتناکی نیست که بخاطرش خودتو ملامت کنی واسه هر انسانی بوجود میاد. بازم میگم فقط رفتارت رو و واکنشت رو کنترل کن. خودش درست میشه.❤❤