2777
2789
فردا موعدمه امروز روز ۲۶ سیکلمه

خیلی خیلی مبارکه 

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای😢😢

نه بعضی از آزمایشگاه ها فقط صبح انجام میدن اکثرا تا ساعت 8.9 شب هستن و انجام میدن

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
منکه ساعت7شبم رفتم.مبارکت باشه بسلامتی.واسه منم دعاکن

سلامت باشی عزیزم.....امیدوارم بزودی زود خبر مادر شدنتو بدی گلم😙😙😙😙

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.

من که جای تو بودم سریع آماده میشدم میرفتم آزمایشگاه

سلام مبارک باشه...آزمایشگاه های خصوصی تا آخرشب باز هستند من خودم ساعت هفت غروب رفتم...راستی دیگه نگران نباش و به چیزهای خوب فکر کن...😍😍😍

یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫                           الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم

یه مدل بی بی چک هست من قبلا میگرفتم دیگه اینطوری نبود ک دوتا خط بیاد اگه مثبت بود یه عدامت مثبت مینداخت اگرم منفی بود علامت منها میومد فک کنم اون مدلی راحت تره تکلیف معلومه

سلام مبارک باشه...آزمایشگاه های خصوصی تا آخرشب باز هستند من خودم ساعت هفت غروب رفتم...راستی دیگه نگر ...

سلام عزیزم مرسی گلم.......حتما میرم الان...چشم حتما گلم

اخی عزیزم بارداری مبارکه ب سلامتی🖤🖤

منم دعا کن لطفا💕

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
یه مدل بی بی چک هست من قبلا میگرفتم دیگه اینطوری نبود ک دوتا خط بیاد اگه مثبت بود یه عدامت مثبت میند ...

اره ولی انگار نیست من هرچی گرفتم این مدلی بود اولش کمرنگ بود خیلی بعد دو دقیقه پررنگ شد