کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
نه بعضی از آزمایشگاه ها فقط صبح انجام میدن اکثرا تا ساعت 8.9 شب هستن و انجام میدن
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
من که جای تو بودم سریع آماده میشدم میرفتم آزمایشگاه
سلام مبارک باشه...آزمایشگاه های خصوصی تا آخرشب باز هستند من خودم ساعت هفت غروب رفتم...راستی دیگه نگران نباش و به چیزهای خوب فکر کن...😍😍😍
یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫 الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم
یه مدل بی بی چک هست من قبلا میگرفتم دیگه اینطوری نبود ک دوتا خط بیاد اگه مثبت بود یه عدامت مثبت مینداخت اگرم منفی بود علامت منها میومد فک کنم اون مدلی راحت تره تکلیف معلومه