2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند تا کلمه میگه؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
دخترم در مجموع 30کلمه میتونه بگه.. البته خیلیاشون خودم متوجه میشم

خوبه پسر من تقریبا ۱۰ تا میگه اونم خودبه خود نمیگه باید مجبورش کنم حرف بزنه انقد تشویقش میکنم تا یه کلمه بگه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

پسر منم یکسالشه چیز زیادی نمیگه فقط از خودش صدا در میاره. از شش ماهگی ماما، بابا، دد، مه مه، میگفت بزرگتر که شد هر چی میگفتیم تکرار میکرد ولی الآن هیچ کلمه ای اضافه نکرده جایی هم میریم زیاد صحبت نمیکنه.

دالی و دس دسی و بای بای و سر سری هم فقط به میل خودش انجام میده. اصلا تابع خواسته ی ما نیست

پسر منم ۲۷ ماهشه کلمه میگه تازه اونم نامفهوم بعضیاش مفهومه همه‌چیزو میشناسه بهش بگم فلان چیز و بیار میاره یا کاری و بگم انحام میده ولی نمیدونم چرا خواسته خودشو نمیتونه بگم با ایما اشاره منظورشو میرسونه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

دخترمن23ماهشه بطورکامل به زبون خودش حرف میزنه امابچه داداشم یماه ازدخترم کوچیکتره فقط باباماماآبجی میگه درکل بچه هاباهم متفاوتن نگران نشوبه حرف میاد

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔        
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز