2777
2789
عنوان

ترس از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 44 پست
دقیقا...آخه من بهش میگم چند سال پیش تو باشه من جدا شم و کار کنم یه کم که از لحاظ مالی اوضاعم خوب شد ...

بچه تا 7 سال با مادره قانونا مگه خودش نخواد

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه مادر میخوات اخه این چه کاریه بچه رو بدی باباش که بری کار کنی مستقل شی

چه طوری بزرگش کنم با دست خالی مگه چقدر نفقه میدن به بچه؟؟؟با این اوضاع مملکت خرج خورد و خوراکشم نیست

چه طوری بزرگش کنم با دست خالی مگه چقدر نفقه میدن به بچه؟؟؟با این اوضاع مملکت خرج خورد و خوراکشم نیست

به نظرم با یه مشاور خوب مشورت کن اگه تهران هستی مرکز مشاوره بیدار رو بهت پیشنهاد میکنم

من نمیدونم دلیل جداییت چیه ولی یه کاری نکن که بعدش پشیمون بشی 

همه جوانب رو در نظر بگیر

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

نكن خواهرم، يكم زمان بده و صبر كن همه آدمها ايراد دارن بخاطر بچه كه كوچيكه بهش فرصت بده ، خودت رو تقويت روحي كن و استقلال مالي رو بدست بيار بذار مدتي بگذره بعد تصميم بگير.... الان شرايط مملكت آشفته است شايد همسرت كمي حق دازه و تو از مشكلاتش بيخبري ، من از سختي شما اطلاعي ندارم وطبق تجربه خودم صحبت ميكنم، اما احساس ميكنم هنوز زوده و دخترتون گناه داره

یعنی هیچ راهی جز طلاق نداری؟ طلاق آخرین راه حله

شاید آخریش نباشه ولی دائم تهدیدم میکنه به اینکه زندگیمون از این بدتر میشه که بهتر نمیشه دائم خودشو سرد و بیزار از من و اخلاقیاتم نشون میده توهین میکنه به خودم به خانوادم به همه کس و همه چیز بدبین و حرف در میاره از کوچکترین رفتار هر کسی

نكن خواهرم، يكم زمان بده و صبر كن همه آدمها ايراد دارن بخاطر بچه كه كوچيكه بهش فرصت بده ، خودت رو تق ...

انقدر دلم میخواست حال و حوصله داشتم و همه چیو از روز اول میگفتم اما دیگه خسته ام از تکرارشون من فقط آرامش میخوام چیزی که توی این خونه نیست

شاید آخریش نباشه ولی دائم تهدیدم میکنه به اینکه زندگیمون از این بدتر میشه که بهتر نمیشه دائم خودشو س ...

باهاش حرف بزن ببین علتش چیه؟

ببین از چی ناراحته.

ریشه یابی کن مشکلتو قبل از این ک ب طلاق فک کنی.

بعد از این ک دیدی همه تلاشتو برا بهتر کردن زندگیت کردی و جواب نداد اونوقت ب طلاق فک کن

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن
باهاش حرف بزن ببین علتش چیه؟ ببین از چی ناراحته. ریشه یابی کن مشکلتو قبل از این ک ب طلاق فک کنی. ...

حرف زدم میگه تو حالیت نیست بقیه دارند با زندگیت چیکار میکنن شوهر من حسوده شوهر خواهرم وضع مالیش خوبه و یه شغل اداری داره همسر من خوب از اون کوچیکتره و شغلش مزخرفه چون ۶ ماه در سال پیش ما نیست 

فکر میکنه خواهرم و پدر و مادرم اینو آدم حساب نمیکنند و دائم در حال تلافی کردن و انتقام گرفتن از اوناست دائم میخواد منو جدا کنه و میگه من با تو ازدواج کردم بقیه برام مهم نیستن