2777
2789
عنوان

ترس از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 44 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دیشب یه تاپیکیو خوندم خیلیییی ناراحت شدم طفلک شوهر اولش مشروب خور بوده جداشده بوده با بدختی حالا این ازدواج دومش بود داغون بودا میگفت خیانت میکنه دست بزن داره فحشم میده همشم میگم اگه ادم بودی اولی طلاقت نمیداد طفلک خیلی ناراحت بود میگفت کاش از اولی جدا نشده بودم حداقل احتراممو داشت دست بزن نداشت خیانتم نمیکرد و الانم داشت پروسه طلاقشو با شوهر دومش طی میکرد خیلی ناراحت شدم افسوس خوردم برای زنای سرزمینم که اینقد درعذابن

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
اول از نظر مالی مستقل شو بعدا به جدایی فکر کن...شاید کلا مشکلاتتونم حل بشه و زندگی کردید

باید سر کار برم که مستقل شم...دخترمو چی کار کنم؟من نمیخوام رو کسی حساب کنم از صفر تا ۱۰۰ این موضوع بخوام بزارم مهد که هنوز خیلی کوچیکه

دیشب یه تاپیکیو خوندم خیلیییی ناراحت شدم طفلک شوهر اولش مشروب خور بوده جداشده بوده با بدختی حالا این ...

من غلط کنم به دومی فکر کن من فقط میخوام از دست این خلاص شم که اینقدر توهین و تحقیر و خودخواهی نبینم...

نصف خونه به ناممه 

نميشه به جاي مهريه نصف ديگشم بگيريد،به نظرم جدايي تنها زماني درسته كه فرد استقلال كامل داشته باشه،مامان و باباي من جدا شدن و چون مامانم مستقل بود بعدش خيلي راحت تونست دوباره زندگيشو بسازه

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
نميشه به جاي مهريه نصف ديگشم بگيريد،به نظرم جدايي تنها زماني درسته كه فرد استقلال كامل داشته باشه،ما ...

فکر نکنم ..همه تلاشش اینه که من مستقل نشم بعد بیاد اینطوری کمک کنه میدونه من رو دخترم ضعف دارم میگه بزارش پرورشگاه

فکر نکنم ..همه تلاشش اینه که من مستقل نشم بعد بیاد اینطوری کمک کنه میدونه من رو دخترم ضعف دارم میگه ...

وا اين چه حرفيه🤐 چرا پرورشگاه والا ما دوتا بچه بوديم مامان و بابامون جدا شدن هر دوهم دوباره ازدواج كردن و ما دوتا الان خيلي موفقيم و ندگيه خوبي داريم هيچ حسرتيم نداريم

اصلا نگران بچه ات نباش اگه خودت محكم و شاد باشي قطعا ميتوني يه بچه موفق تربيت كني،البته من تشويق به طلاق نميكنما منظورم اينه اگه تصميمتون قطعيه به خاطر بچه تو زندگي نمونيد،قطعا يه بچه كه تو محيط شاد با يه مادر محكم و مستقل باشه موفق تر از بچه ايي كه تو خونه ايي باشه كه توش شادي نيست و پر از دعواست

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
واقعا راهی نداره جدا نشی؟؟

واسه همین اومدم اینجا که بچه ها اگر تجربه ایی دارند کمکم کنند که این ترس از بین بره میدونم خیلی سخته با یه دخر ۱ ساله ولی من دارم دچار افسردگی میشم و قطعا موندن توی این زندگی برای دخترم بدتره که یه مادر عصبی و افسرده که دائم از سمت پدرش تحقیر میشه داشته باشه من از لحاظ اخلاقی چیزی ندارم که به دخترم بدم

وا اين چه حرفيه🤐 چرا پرورشگاه والا ما دوتا بچه بوديم مامان و بابامون جدا شدن هر دوهم دوباره ازدواج ...

دقیقا...آخه من بهش میگم چند سال پیش تو باشه من جدا شم و کار کنم یه کم که از لحاظ مالی اوضاعم خوب شد میگیرمش واسه اینکه محدودم کنه میگه نه من شرایط شغلم اجازه نمیده نگهش دارم بزار پرورشگاه