2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چکم مثبت شد حالا من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 95 پست
نه باردار نیستم فبلا موقع نزدیکی نه سابقه نداشت ولی بخاطر عفونتم اپلیکاتور استفاده می‌کردم اون چند ب ...

احتمالا ب خاطر استفاده از اپلیکاتور دهانه رحمت اسیب دیده .ایشالا ک چیزی نیس ولی تکرار شد برو دکتر

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل خشکی واژن ندارم. خیلی نگرانم اخه تو کوکل خوندم ممکنه سرطان باشه

نه گلم به چیزهای بد فکر نکن..یه دکتر برو و آزمایش پاپ اسمیر انجام بده

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
نه گلم به چیزهای بد فکر نکن..یه دکتر برو و آزمایش پاپ اسمیر انجام بده

ایشالا..... اوک حتما برام دعا کنین 

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧

سلام وقتتون بخیر انشالله بسلامتی ومبارکی برا منم دعا کن 🤗

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

[QUOTE=65389163]واسه منم خیلی دعا كن🙏🙏دیروز موعدم بود دیشب بی بی زدم منفی بود خواهش میكنم ازت دعا كن خدا ناامیدم ن ...[/QUOTEچشم عزیز دلمممم حتما دعا میکنم برات انشالله خدا بهت نی نی سالم و خوشگل میده توکل کن به خدا .

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

مبارکهههههه عزیییییزم😍😍انشالله ب سلامتی😘من یه ماهم بود ک فهمیدم ب هییییچکس نگفتم حتی شوهرم دوبار رفتم آز ک مطمئن مطمئن بشم وقتی جواب مثبت شد یه کیک سفارش دادم روش نوشتم بابا شدنت مبارک😍😍انقد شوکه بوووووود.شنبه هم میرم سونو قلب اگه ب امید خدا اوکی بود ب مامانمم میگم البته اینم اصراره شوهرمه ک مامانم بدونه ب خانواده ی شوهرمم بعد ۳،۴ ماهگی میگم😊