2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چکم مثبت شد حالا من ....

1003 بازدید | 95 پست

بعد از 9 ماه اقدام امروز صبح بی بی چک گذاشتم مثبت شد .بچه هاااااا حالا من چکار کنممممممم........

نمیدونم خوشحال باشم .ناراحت باشم .نمیدونم ب بقیه بگم نگم .

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

مبارک باشه خانومی . اول از همه برو آزمایش بده بعدش ک جوابشو گرفتی بفکر سوپرایز شوهرت باش😍من فعلا فقط ب مامان و خواهرم گفتم قصد ندارم فعلا ب فامیل و خانواده شوهرم چیزی بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه خانومی . اول از همه برو آزمایش بده بعدش ک جوابشو گرفتی بفکر سوپرایز شوهرت باش😍من فعلا فق ...

وای اصلا موندم چکار کنم .نمیدونم چی میشع خوبه منم همین کار رو بکنم 

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

حسابی همسرتو سوپرایزش کن وقتی ک اومد خونه 

یه نامه از طرف نی نی توراهیتون به باباش بنویسو بگو من دارم میام و تواین مدت مراقب مامانم باش ک بیشتراز همه ب تواحتیاج داره 

بعدشم یه حفت کفش کوچولوی خوشگل یا یه لباس کادو کن و بده ب شوهرت 

مبارک ات باشه اول آزمایش برو بعد وقت دکتر بگیر  و هفته ۸ که ضربان قلب را شنیدی به دیگران اعلام‌کن الان‌زوده

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
حسابی همسرتو سوپرایزش کن وقتی ک اومد خونه  یه نامه از طرف نی نی توراهیتون به باباش بنویسو بگو ...

چقدر قشنگگگگگگ .مرسی عزیز دلم ک کمکم کردی الان اینقدر استرس دارم مغزم نمیکشه

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

مبارکت باشه عزیزم توروخداواسه منم دعاکن خیلی وقته منتظرم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
مبارک ات باشه اول آزمایش برو بعد وقت دکتر بگیر  و هفته ۸ که ضربان قلب را شنیدی به دیگران اعلام‌ ...

مرسی عزیز دلم.پس شما هم مثل بقیه نظرت اینه ک ب کسی نگم ....ضربان قلب تازه 8 هفته معلوم میشه!؟؟

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
بااااااشه دوستم . بعدش چی  بقیه کی بگم

من اصلا ب کسی نگفتم ولی شوهر جانم وقتی ۸هفته و خرده ای بودم  و رفته بودم سونوی قلب ب مادرم گف اونم ک خوشحال گذاشت کف دست همه😑

ولی شما اگ شیکمت نشون نمیده نگو 

اما اگ خودت دوس داری میتوتی هروقت رفتی سونوی قلب ب بقیه بگی❤❤❤

مبارکت باشه عزیزم توروخداواسه منم دعاکن خیلی وقته منتظرم

فدات شم از ته ته دلم برات دعا میکنم انشالله ب امید خدا ی نی نی خوشگل خدا بهت میده عزیز دلم تو هم برا من دعا کن

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷