2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چکم مثبت شد حالا من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 95 پست
مبارک باشه استارتر😍😍😍😍 من امروز27پری ام.دوره هاممبین30تا35متغیره.الان بی بی گذاشتن منفی شد😔بچه ...

ممنونم عزیز دلمممممم .اره دوستم یکم دیگه صبر کن و توکل کن ب خدااااا نگران نباش عزیزم ایشالا ک مثبت میشه

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیز دلمممممم .اره دوستم یکم دیگه صبر کن و توکل کن ب خدااااا نگران نباش عزیزم ایشالا ک مثبت م ...

واسم دعا کن توروخدا!من تواین شهرغریب غریبم!خیلی تنهام واقعا به بودن بچه نیازدارم.

من دیوووونه ی بچه م

انشاالله خدابه همه ی منتظرا بده

شروع رژیم ۱۴۰۰/۰۳/۱۴✌️💪💙💙💙💙💙💙                   وزن اولیه۷۱😶   قد۱۶۸🤍.     وزن بعد از ۱۰روز:۶۸/۵۰۰😍✌️       💙😍هدف ۶۴😍💙.            
عزیزم بارداری!؟قبلا سابقه داشته!؟

نه باردار نیستم فبلا موقع نزدیکی نه سابقه نداشت ولی بخاطر عفونتم اپلیکاتور استفاده می‌کردم اون چند بار خونی شد

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
نه حامله نیستم در حال اقدامم

عزیرم یا عفونت داری یا زخم یا اینکه واژنت خشکه

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭
حتماااااا خدا حواسش بهت هست عزیزم نگران نباش صبر کن تا موعد پری ب خدا توکل کن فقط ایشالله ک خیر باشه ...

ميدونم خدادوستم داره وحاجتموميده ازش نا اميدنميشم 

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
واسم دعا کن توروخدا!من تواین شهرغریب غریبم!خیلی تنهام واقعا به بودن بچه نیازدارم. من دیوووونه ی بچه ...

حتمااااا عزیزم دعا میکنم برات .انشالله خدا خودش زودتر حااجت دلت رو بده .توکل کن ب خدا

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
عزیرم یا عفونت داری یا زخم یا اینکه واژنت خشکه

مشکل خشکی واژن ندارم. خیلی نگرانم اخه تو کوکل خوندم ممکنه سرطان باشه

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧

زهرا جون مبارک باشه  

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭