2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چکم مثبت شد حالا من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 95 پست
چند روز بعد موعد تست کردي؟عکسشوميزاري؟منم شنبه موعدمه چند روزه گهگاهي دل ودرد وکمر درد دارم ولي دلمو ...

عزیزم .قرار بود دیروز پری بیاد ک نیومد با دو روز تاخیر امروز گذاشتم ک مثبت شد .حتما عکسشو میزارم.ایشالله ک واسه شما هم مثبته

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
مبارکه عزیزمممم الان به هیچکس نگو برو آزمایش بده  وقتی قلبش تشکیل شد و همه چی خوب بود اونوقت ...

سلااااامت باشی عزیزمممم.اره فک کنم همین کار رو بکنم .برام دعا کن

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها. اول اینکه تبریک میگم خیلی خوشحال شدم دوم اینکه برای منم دعا کنیم تنبلی تخمدان دارم الان7ماهه اقدام کردم ولی خبری نیس

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
عزیزم .قرار بود دیروز پری بیاد ک نیومد با دو روز تاخیر امروز گذاشتم ک مثبت شد .حتما عکسشو میزارم.ایش ...

ديروز زدم منفي شد هرچند زود زدم کاش منم طبيعي بارداربشم ان شاالله خدا بحق امام رضا اين ماه حاجتموداده باشه

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
سلاااااامت باشی عزیز دلممممممم .خوشحالم این حس رو بهت داد .ایشالا نی نی صحیح و سالم دنیا بیاد و قدنش ...

مرسی ممنون عزیزم من بیستم میرم برا جنسیتش

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
سلام بچه ها. اول اینکه تبریک میگم خیلی خوشحال شدم دوم اینکه برای منم دعا کنیم تنبلی تخمدان دارم الان ...

ممنونم عزیز دلمم.حتما حتما برات دعا میکنم انشالله ب زودی خبر خوش میدی ب ما

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
ديروز زدم منفي شد هرچند زود زدم کاش منم طبيعي بارداربشم ان شاالله خدا بحق امام رضا اين ماه حاجتموداد ...

ایشالا که میده یه دونه تپل مپلشو😘😘😘

ای روزگار پر کلک با ما نساختی به درک😕😕
ديروز زدم منفي شد هرچند زود زدم کاش منم طبيعي بارداربشم ان شاالله خدا بحق امام رضا اين ماه حاجتموداد ...

حتماااااا خدا حواسش بهت هست عزیزم نگران نباش صبر کن تا موعد پری ب خدا توکل کن فقط ایشالله ک خیر باشه 

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

مبارک باشه استارتر😍😍😍😍

بچه ها منم امروز27پری ام.دوره هامم بین30و35متغیره!الان بی بی زدم منفی بود😔😔یعنی ممکنه چون زودزدم منفی شده؟ومن باردارباشم؟😔😔😔

شروع رژیم ۱۴۰۰/۰۳/۱۴✌️💪💙💙💙💙💙💙                   وزن اولیه۷۱😶   قد۱۶۸🤍.     وزن بعد از ۱۰روز:۶۸/۵۰۰😍✌️       💙😍هدف ۶۴😍💙.