2777
2789
عنوان

بچه ها بی بی چکم مثبت شد حالا من ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 95 پست
من اصلا ب کسی نگفتم ولی شوهر جانم وقتی ۸هفته و خرده ای بودم  و رفته بودم سونوی قلب ب مادرم گف ا ...

عزیزممممم منم فک.کنم از ذوق زیاد لو بدن همه .ولی تا جااااییی ک بتونم دیرتر ب بقیه میگم

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

مباوكه

اول از بده

ب شوهرت بگو

بعدم ب بقيه تا صداي ضربان رو نشنيدي چيزي نگو

اگرم تونستي تا اخر ماه سومت چيزي نگو

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم مبارکه مادر شدنت منم امروز صبح بی بی چک بعد از یک هفته مثبت شد 

مرسی عزیز دلممم ببرای تو هم مبارک باشه مهربونم .وای من وقتی بی بی چک دیدم خشکم زده بود اصلا .

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷
چقدر قشنگگگگگگ .مرسی عزیز دلم ک کمکم کردی الان اینقدر استرس دارم مغزم نمیکشه

😁😅یادمه وقتی بی بی من مثبت شد انقد برای گنگ بود حالم ک نمیتونستم بفهمم خوشحالم یا ناراحت دائما گریه میکردم و ریملم تو کل صورتم پخش شده بود 

بخدا تا۵-۶ملهگی اصلا باورم نمیشد ک یه جوجه کوچولو تو شیکمم دارم حتی وقتی حرکتاشو حس میکردم بازم میگفتم نکنه استباه باشه 

ولی هرروزی ک میگذره برا دیدنش ثانیه شماری میکنم

انشالله کنجدِ توراهی شما هم ب سلامت ب دنیا بیاد😘😘❤ مراقب خودت باشو حسابی تقویت کن خودتو

فدات شم از ته ته دلم برات دعا میکنم انشالله ب امید خدا ی نی نی خوشگل خدا بهت میده عزیز دلم تو هم برا ...

ممنون جیگرم انشالله خدتنی نیتوسالم بذاره توبغلت

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
😁😅یادمه وقتی بی بی من مثبت شد انقد برای گنگ بود حالم ک نمیتونستم بفهمم خوشحالم یا ناراحت دائما گری ...

ای خداااااااا ایشالا ک به سلامتی دنیا بیاد و بغلش بگیری انشالله حدا مراقب خودت و نی نی هست همیشه .منم اینقدر تو شوکم ک نمیدونم چکار کنم فقط اومدم اینجا

زندگی زیباست🌷🌷🌷🌷🌷

خانوما برا من و ني ني ام هم دعا كنيد🙏🙏

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
مرسی عزیز دلم.پس شما هم مثل بقیه نظرت اینه ک ب کسی نگم ....ضربان قلب تازه 8 هفته معلوم میشه!؟؟

من خودم هفته ۶ فهمیدم باردارم به مادرم گفتم و خاله هام و همسرم هم می دونست سونو اولم را پیش دکترم ۷ هفته انجام دادم که ضربان داشت  بعد به دوستان و فامیل و...گفتیم به نظر من بزار اول دکتر را بری و ضربان را اوکی داد اعلام کنی ...الانم پسر کوچولوم‌ تو بغلمه ۳۷ روزشه👶😊☺😍

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
حتما عزیز دلمممممم در پناه خدا باشین

ممنونم انشاله شمام سالم بغلش كني🙏